Седмичен любовен хороскоп за 9-13 май


Седмичен любовен хороскоп за 9-13 май
Снимка: iStock

 

Овен

Не е изключено да се чувствате неудовлетворени от връзката ви. Не забравяйте, че няма как всичко да върви по мед и масло, ако не полагате еднакви усилия.

Телец

През цялата седмица настроението ви ще бъде, сякаш сте станали с дупето нагоре и това може да бъде повод за доста конфликти. Опитайте се да намерите някакъв баланс, в който да не пострада връзката ви.

Близнаци

Неочаквано развитие в любовния живот на Близнаците ще настъпи в края на седмицата. Промяната ще ви изненада, но положително, така че не се притеснявайте.

5 ЗОДИИ, КОИТО ЩЕ СЕ ПРОМЕНЯТ ПРЕЗ СРЕДАТА НА ГОДИНАТА

Рак

Ще се чувствате сякаш губите "почва под краката си". Седмицата е подходяща за изясняване на това, което ви притеснява във взаимоотношенията.

Лъв

Възможно е да е имало някакво недоразумение между вас и половинката ви относно финанси. Решението ще трябва да вземете заедно, колкото и да не ви се иска и тази седмица ще дадете повече свобода в действията на половинката си.

Дева

Ще бъдете емоционално отворени и готови да споделите любовта си с някой специален за вас човек. Това ще бъде идеалният момент да разкриете чувствата си с любимия, да се забавлявате заедно, особено ако отдавна не сте се отдавали на безгрижни моменти.

Везни

Обвързаните Везни ще полагат усилия да подобрят романтиката във връзката, защото в последно време битовизмите са движещата сила. Важното е, че и двете страни ще имат мотивация ви за промяна в положителна посока.

Скорпион

Скорпиони, с половинката си отново ще започнете да се оценявате един друг и най-вече усилията, които полагате за вашето партньорство. Споделете желанията и очакванията си.

Как да съживим отношенията и да поддържаме емоционалното си ниво

Стрелец

Имате притеснения партньорът да не ви пренебрегва. Чувствате се самотни и сте на ръба от емоционално дистанциране. Време е да помислите за промените, които искате да направите.

Козирог

Тази седмица вниманието ви ще е концентрирано повече върху кариерата, отколкото върху романтиката. Добре е в този процес да включите и половинката си, особено ако се налага да взимате важни решения, засягащи връзката ви.

Една жена ще се бори за мъж, докато не разбере, че може да се справя сама

Водолей

Обвързаните Водолеи ще предпочетат да се застоят по-дълго вкъщи. Това не значи, че ще скучаете, напротив.

Риби

Някои от вас ще започнат да правят планове за дете. Отворете ума и сърцето си за половинката.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вчера е история, утре е загадка, а днешния ден е дар. И всеки нов ден крие нов дар.

"Кунг фу Панда"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама