Таро карта за всяка зодия за 27 май 2024


Таро карта за всяка зодия за 27 май 2024
Снимка: iStock

Вижте каква е вашата Таро карта за този понеделник, 27 май 2024, според зодията

Овен

Карта Таро: Дяволът

Може да мислите, че сте свръхчовек, но дори вие, с всичките си невероятни черти и силни страни, имате моменти на слабост. Да знаете какви са те е едно нещо. Признаването, че не можете да бъдете около тях, изисква смелост и способност да бъдете уязвими. Можете ли? Когато го направите, ще се случи нещо магическо. Ще видите как притежаването на слабостта се превръща в сила. 

Телец

Карта Таро: Рицар на мечовете

Не сте човек, който пести думи, така че когато кажете, че ще направите нещо, това е като проверка. Подписано. Запечатано и доставено. Така че не е чудно, че ви притеснява, когато човек мисли, че ще се разсеете или няма да продължите. Те може да не ви познават добре в момента. Но с времето гледайте; те ще го направят и това ще бъде урок и за двама ви. За вас, за да не позволите нечии въпроси да ви влязат под кожата. И за тях очевидното. За да не се съмняват отново във вас.

Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 27 май - 2 юни 2024

Близнаци

Карта Таро: Четворка пентакли

Отнема време, умения и желание да управлявате финансите си по начин, който работи във ваша полза. Трябва да разберете къде са вашите приходи и разходи. След като съберете всичките си факти, можете да планирате и да правите корекции, където е необходимо. Ще отнеме време, но вие можете да се справите Близнаци.

Рак

Карта Таро: Осмица пентакли

Учете, докато вървите. Ако нямате време или пари да се запишете на курс по тема, която искате, помислете как да се научите как да го направите. В интернет има много ресурси, които да ви помогнат да разберете как да правите почти всичко, което искате. Бъдете изобретателни и намерете това, от което се нуждаете. Започнете с малко и проправете своя път нагоре.

Вижте още: 3 зодии, които са надарени с вечна красота

Лъв

Карта Таро: Кралица жезли, обърната

Вашата мантра, че трябва да правите това, което трябва, работи добре за вас, но има риск, който поемате, когато прекарвате твърде много часове в офиса: прегаряне. Имате ли отпуска? Още не сте я използвали цялата? На работа всички ще оцелеят без вас. Нямате нужда от планове, за да се насладите на почивка у дома. Поискайте свободно време, дори ако желаете да си седите вкъщи и да не правите нищо, освен да гледате телевизия.

Дева

Карта Таро: Отшелникът, обърната

Запознанствата не са това, което бяха. Толкова са се променили, така че вместо да предполагате, че ще отворите приложение за запознанства и ще намерите завинаги любов, позволете си да се опознаете процеса на запознаване с нови хора. Срещи на кафе, видео чатове и прости текстови съобщения са чудесен начин да започнете.

Везни

Карта Таро: Асо пентакли

Не се доверявайте на предложение за помощ, защото звучи твърде добре, за да е истина. Приятел, който ви кани да кандидатствате за работа и използва знанията си, за да ви помогне да се развиете, може да е там по автентични причини. Гледайте на офертата като на форма на подарък, каквато е. Не отказвайте подарък, особено ако е нещо, от което се нуждаете и цените, защото това е инвестиция във вашето бъдеще.

Вижте още: Тези 2 зодии ще получат кармическа справедливост до края на май 2024

Скорпион

Карта Таро: Върховната жрица

Виждали сте го и преди. Човек може да говори с такава голяма убеденост за тема, за която не знае нищо. Може да откриете, че слушате човек, който има силно отношение към дадена тема, но греши. Вие го знаете, но той не. Може да е трудно внимателно да му помогнете да види светлината, но с малко търпение, любов и може би няколко екранни снимки от Google можете да го направите.

Стрелец

Карта Таро: Асо жезли, обърната

Промяната е хубаво нещо, освен когато не е така. Ако е високорисково, скъпо, неудобно и потенциално грешно, едва ли ще оцените ветровете на промяната сега. Така че, вместо да се оставите на течението и да се съгласявате с това, което другите са решили, позволете си да бъдете скептикът, който казва: "Кой знае?" Може да насърчите някой, чието мълчание го убива, да направи същото.

 

Козирог

Карта Таро: Асо мечове

Думите са силни, когато се използват разумно. Това е един от онези дни, когато всички курсове, които сте взели, се отплащат. Вие сте майстор на думите, чиито комуникационни умения са на място.

Водолей

Карта Таро: Кралица мечове, обърната

Ако планирате нещата добре, можете да изпълните всеки момент със смях, любов и трайни спомени. Време е да се забавлявате с приятели и семейство. Искате да търсите възможности да правите неща заедно. Отидете в парка и си направете пикник. Уловете залез или направете снимки по време на Златния час. Вижте какви нови филми има в кината и вижте кой желае да отиде. Няма ограничение за това, което можете да направите, за да се забавлявате.

Риби 

Карта Таро: Смърт

Предстои ви да започнете нещо ново и е тъжно да се сбогувате със старото. Не би ли било хубаво, ако добрите времена могат да продължат вечно? Може да започнете нова глава от живота си и това е горчиво. Оставяте част от наследството си зад себе си, но можете да вземете всички уроци със себе си. Хората, местата и нещата, които сте преживели, винаги ще бъдат с вас в сърцето ви.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Времето ви е ограничено, затова не го губете, живеейки живота на някой друг.

Стив Джобс

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама