Тези 2 зодии са безмилостни в любовта


Тези 2 зодии са безмилостни в любовта
Снимка: iStock

Любовта е способна да прави с хората невероятни неща. Едни се променят драстично покрай новата си връзка, а други от края на такава. Един от най-важните фактори в любовта е компромисът. Но някои хора не са склонни да правят отстъпки и компромиси в любовта. Дори нещо повече, те са наистина безмилостни

Лъв

Представителите на тази царска зодия нямат никакво намерение да се променят по никакъв начин. Опитате ли се да ги промените, бъдете сигурни, че ще останете на заден план и те ще намерят друг, който ще ги приеме такива каквито са. За тях е типична гордостта и да склонят глава значи да си потъпчат достойнството. Затова никога няма да видите един лъв да прави компромис и да се променя. Дори да е много влюбен, Лъвът успява да запази себе си.

Седмичен любовен хороскоп за 24-27 април 2023

Стрелец

Странно, но в това число влиза и Стрелеца. Те толкова много обичат свободата си и за тях е важно да държат на себе си. Предпочитат да си стоят сами, отколкото да трябва да се променят и да търпят капризите на друг. Именно затова те подбират много внимателно партньорите си и се обвързват само с онези, които са готови да ги приемат такива, каквито са.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Много хора се страхуват да кажат какво искат. Ето защо те не получават това, което искат.

Мадона

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама