Таро хороскоп за 24 април 2023


Таро хороскоп за 24 април 2023
Снимка: Pexels

ОВЕН

Картата Обърнат отшелник показва, че е възможно да се чувствате изгубени и откъснати от целта си. 

ТЕЛЕЦ

Отделете малко време, за да помислите как сте се променили, какво сте научили и къде искате да се намирате в този момент от живота си.

Вижте още: Най-грозните черти в характера на всяка зодия

БЛИЗНАЦИ

Важно е да отделите време, за да изясните приоритетите си и да се съсредоточите върху това, което наистина има значение за вас. Доверете се на интуицията си и избягвайте да се разсейвате с повърхностни желания.

РАК

Доверете се на инстинктите си и предприемете смели стъпки към мечтите си, знаейки, че Вселената ви подкрепя.

ЛЪВ

Понякога трябва да разхлабите хватката си, за да получите това, което искате от живота.

ДЕВА

Когато картата на Дявола се появи при четене в обърната позиция, това може да означава освобождаване от негативни навици или токсични взаимоотношения.

ВЕЗНИ

Може да ви е трудно да се свържете с интуицията и вътрешната си мъдрост. Може би се чувствате несигурни или неуверени в собствените си способности, или разчитате твърде много на външни източници на насоки. Доверете се на вътрешния си глас и култивирайте по-дълбоко чувство за самосъзнание. Като се настроите към интуицията си и развиете духовната си практика, можете да намерите по-голяма яснота и по-силно чувство за цел.

Вижте още: Ретроградният Меркурий от 21 април носи пари и любов на тези 2 зодии

СКОРПИОН

Впрегнете интелектуалните си способности и ги насочете към духовен растеж. Търсете нови знания и останете отворени за нови идеи, но също така поддържайте чувство за баланс и смирение.

СТРЕЛЕЦ

Обърнатата тройка чаши може да означава липса на хармония или баланс в социалните отношения. Чувствате се изолирани поради конфликт между приятели или членове на семейството - може да се почувствате сякаш сте изоставени или изключени от група.

КОЗИРОГ

Звездата е мощен символ на надежда и обновление. Имате способността да се докоснете до енергията и вдъхновението на Вселената, за да ви насочат към целите ви.

ВОДОЛЕЙ

Преоценете приоритетите си. Истинското майсторство изисква отдаденост и фокус, така че останете отдадени на пътуването си към себе си.

РИБИ

Не се страхувайте да поемате рискове и да опитвате нови неща, тъй като това е ключът към вашето духовно израстване. Прегърнете вътрешния си огън и вярвайте, че той ще ви доведе до по-голямо разбиране и просветление.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама