Тези 3 зодии спят непробудно като бебета


Тези 3 зодии спят непробудно като бебета
Снимка: iStock

Може да им завиждаме, може да търсим рецептата им, но е факт – тези 3 зодии си набавят най-качествения и хубав сън!

1. Телец

Сънят е просто още едно сетивно удоволствие за Телеца, което може да добави към безмерната си колекция от земни наслади. Те не виждат проблем да си лягат рано и да стават толкова късно, колкото графикът им позволява на следващия ден. Земните знаци се успокояват в познатите си вечерни ритуали: приготвяне на вечеря, потапяне във вана, няколко глави от любимия им роман на Джейн Остин и лягане в 10. Леглото на Телеца е техният трон, заобиколен от процъфтяващи стайни растения и колекция от скъпи свещи. Можем ли наистина да ги виним, че спят непробудно?

Вижте още: Тези зодии намират щастие в самотата

2. Риби

С богатия на въображение Нептун като техен управител, Рибите са за размиване на границите между реалността и фантазията, съзнанието и подсъзнанието. Интуитивните водни знаци са дълбоко свързани с техния поетичен свят на сънища. Емоционалните хамелеони поемат чувствата на всеки, с когото са се сблъскали за един ден – приятелят, който преживява раздяла, колегата, който е претоварен с проекти. Така че Рибите трябва да избягат в своето убежище, за да се презаредят. Просто не забравяйте да ги събудите, преди да заспят сериозно по време на работа.

3. Везни

Везните цял живот търсят артистична красота и баланс и техните навици за сън не са изключение. Въздушните знаци трябва да отделят еднаква енергия за всяка глава от деня си, от кафе със стар приятел до поддържане на градината им и получаване на цели осем часа почивка, разбира се. Везните обаче трябва да се чувстват спокойни, преди да заспят. Ако са сигурни, че са в добри отношения с хората, които ценят, любимците на зодиака ще позволят на съня да ги погълне като топъл бриз.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама