Тези зодии никога няма да се върнат при бившите си


Тези зодии никога няма да се върнат при бившите си
Снимка: iStock/Guliver

Хората, родени под определена звезда, предпочитат да забравят за миналото и да не се връщат при предишните си партньори. Те се държат с достойнство по време на раздялата и в бъдеще се придържат към правилото: Това не е крачка назад - само напред. Това са зодиите, които, въпреки страданието и тъгата, никога не се връщат при бившите си.

Овен

Представителите на този зодиакален знак обичат адреналина и тръпката от нова връзка. Може би точно в този момент те страдат малко заради раздялата, но пренебрегват този факт и гледат само напред.

Лъв

Лъвовете са много емоционални и като правило обичат много силно. Те държат връзката си и се опитват да изградят хармонични взаимоотношения. Когато обаче Лъвовете не усещат уважение и нежност от другата страна, те незабавно нарушават съюза. Въпреки факта, че това решение взимат много трудно и им отнема много време, то е окончателно и неотменимо. В същото време винаги са готови да помогнат на своите бивши.

Водолей

Това са хора, които постоянно търсят нови неща. Когато страдат и изпитват болка, Водолеите се опитват по всякакъв начин да се разсеят. Само няколко дни след раздялата те вече мислят за десетки други неща, които бързо излизат на преден план. Те няма да слушат тъжни песни и да плачат. Напротив, започват да търсят нови и интересни познанства, които да ги разсейват от мисълта за бившия.

Козирог

Това са хора с ясни цели и критерии. Те никога не вземат решения, освен ако не са изчислили и разгледали всичко предварително. Следователно, ако Козирог реши да прекрати отношенията, това означава, че е 100% сигурен в това. Ако ви каже, че вече не иска да ви вижда в живота си, тогава повярвайте ни, по-добре не спорете и си тръгнете завинаги.

ЗОДИИТЕ, КОИТО НАЙ-ЧЕСТО ПРАВЯТ ГРЕШКИ В ЛЮБОВТА

Скорпион

Във връзката на този зодиакален знак има две крайности - те или обичат, докато не загубят ума си, или напълно ви игнорират. Когато Скорпионите избират човек до себе си, те са готови да му подарят сърцето си и да го уважават. Ако обаче ги обидите или предадете, дори не се опитвайте да се извинявате. Няма да има прошка. След раздяла Скорпионите няма как да останат приятели или познати с бившите.

Стрелец

Стрелецът държи на свободата си и обича да гледа напред. Представителите на този знак много рядко се връщат при този, с когото са скъсали завинаги. Ако нараните Стрелеца, предадете го или още по-лошо – опитате се да го промените, тогава той ще си отиде от вас без дори да даде обяснение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В крайна сметка, сезоните се менят. Също така и градовете. Хора идват и си тръгват от живота ти. Но е много приятно да знаеш, че тези, които обичаш, винаги са в сърцето ти.

"Сексът и градът"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама