Това е най-завистливата зодия


Това е най-завистливата зодия
Снимка: iStock

Завистта се приема като много лоша част от характера на човек. Често дори избягваме хора, които са нарочени за така наречените завистливци.

Вижте още: Коя участничка се от "Ергенът" според зодията ви (първа част)

Истината е, че на всеки му се е случвало да завижда. И според психолозите това е напълно нормална част от характера на човек. Това е свойството на психиката ни да сравняваме себе си с другите в различни области. Когато един човек полага големи усилия в дадена област, а друг получи по-големи успехи в нея, при някои се поражда това неприятно чувство.

Днес ви представяме зодията, която е най-склонна да завижда.

Става въпрос за зодия Телец. Представителите ѝ имат изключително голям афинитет към материалните неща и най-голяма склонност да завиждат.

Тях истински ги боли сърцето, когато разберат, че някой има повече пари, по-голяма къща или по-модерен лаптоп. Хубавото е, че именно тази им завист ги мотивира да се развиват все повече в професионален план, за да могат да се възползват от всички удобства и блага, които могат да бъдат купени с пари.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Знаете ли защо понякога сме разочаровани? Защото вярваме , че другите са готови да направят за нас това, което ние бяхме направили за тях.

Елиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама