Това са зодиите, които изграждат страхотно приятелство


Това са зодиите, които изграждат страхотно приятелство
Снимка: iStock/Guliver

Да намериш добър и верен приятел е нещо безценно. Сигурни сме, че всеки от вас има скъп другар, с който може да сподели всичко- и хубаво и лошо. А знаете ли, че дори и приятелството се определя от астрологията? Вижте кои зодиакални двойки стават добри приятели:

Близнаци и Водолей

Тези два героя винаги имат за какво да говорят - съчетават оригинални мисли, отлично чувство за хумор и любов към живота във всичките й проявления. Близнаците, като основни интелектуалци в хороскопа, осигуряват на Водолеите теми за размисъл и това им помага да мислят извън кутията и да превръщат жаждата за знания в работа.

Освен това Водолеят може да бъде страхотен треньор и гуру, а именно Близнаците са наясно и ценят този потенциал.

Овен и Скорпион

Огненият Овен е под покровителството на Марс - планетата на решителността, което му дава голям жизнен потенциал. Скорпионите от своя страна, освен от Марс, се контролират и от Плутон, благодарение на който стават интересни събеседници за Овен.

Това приятелство помага и на зодиакалните знаци да виждат всичко от различни ъгли и да се наслаждават на общуването. Освен това Скорпионите винаги намират подкрепа в Овен, базирани на едни и същи идеи за живота и ценностите.

Телец и Везни

Телецът е фокусиран върху материалната страна на живота, обича елегантния стил и всичко, което е модерно. Ето защо той се чувства най-комфортно с Везните - това е знак, който Венера управлява.

Планетата на красотата, парите и удоволствието позволява на този тандем да намери нова мотивация за кариера и способността да отваря нови хоризонти.

ЗОДИИТЕ, КОИТО СЕ ОБИЧАТ И МРАЗЯТ ЕДНОВРЕМЕННО

Лъв и Стрелец

Вторият владетел на Лъв, могъщият Юпитер, също управлява Стрелец - знакът на Зодиака, отговорен за разпространението на знанието и любовта към приключенията и пътуванията. Тази гореща двойка винаги се стреми да оживи идеите и често те стават бизнес партньори и близки приятели за цял живот.

Рак и Риби

Интуитивните Раци и романтичните Риби могат не само да се сприятелят, но и да формират великолепен творчески тандем. И двата героя са фокусирани върху естетическата страна на живота и често имат сходни вкусове.

Ракът помага на Риби да придобият увереност, а Риби от своя страна помага на Рака да установи вътрешна връзка със себе си. Освен това в този съюз и двамата представители могат психологически да си помагат взаимно, тъй като нямат равни, когато става въпрос за съпричастност.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Жената има само една възможност да бъде красива, но за да бъде привлекателна има сто хиляди възможности.

Монтескьо

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама