Не се примирявайте с лошо кафе, лоши приятелства и лоша любов


Не се примирявайте с лошо кафе, лоши приятелства и лоша любов
Снимка: iStock

Вие решавате как да живеете, с кого да бъдете приятели и кого да обичате!

В живота винаги ще има хора, които ще твърдят, че не приемате нещата присърце, отпускате се и вървите по течението, възприемайки всичко такова, каквото е. "Съветниците", които ви казват, че трябва да живеете лесно и да не очаквате много от живота, всъщност ви правят "мечешка" услуга. Никой няма право да ви нарежда как да живеете или да осъжда вашите навици и стандарти.

Единственото нещо, което трябва да слушате, е вашето собствено сърце. Само то може точно да каже какво ще ви донесе щастие и какво ще ви накара да страдате.

Ако живеете, слушайки постоянно другите и се притеснявате за това, което хората мислят или казват за вас, тогава ви очаква само стрес и тревожност.

Ако вашата страстна природа отблъсква някого и той иска да си тръгне, пуснете го. Нямате нужда от хора наблизо, които не отговарят на вашата енергия. Най-важното е винаги да бъдете честни със себе си: с кого искате да преминете през живота, какво очаквате от хората, които сте пуснали в сърцето си.

ИСКАТЕ ЩАСТЛИВА ВРЪЗКА? ТОГАВА ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА!

Животът ви трябва да бъде изпълнен с това, което обичате и каквото ви носи щастие. Не се страхувайте да говорите за това на глас. Естествено и вие, като всички хора, не блестите от щастие до фалшиви и посредствени хора.

Разбира се, не можете да контролирате много неща в живота. Става въпрос преди всичко за думите и делата на други хора. И не можете нито да ги промените, нито да ги убедите в нещо.

Единственият човек, над когото имате контрол, сте вие. Вие и само вие решавате как да живеете, с кого да бъдете приятели и кого да обичате.

Затова никога, ама никога не се съгласявайте да пиете лошо кафе! Не се примирявайте с лоши приятели, които ще ви предадат в трудни моменти. С такива, които си спомнят за вас само когато имат нужда от нещо. И никога не се примирявайте с отношения с лоши хора! Хора, които ще отровят вас и живота ви, вместо да ви вдъхновяват и да ви обичат!

Не се примирявайте с лоша любов! Търсете истинската и нищо по-малко!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Силна


Реклама

Не се обиждам от вицове за тъпи блондинки, защото не съм тъпа. А не съм и блондинка.

Доли Партън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама