Това са ЗОДИИТЕ, които най-много си подхождат с Девите


Това са ЗОДИИТЕ, които най-много си подхождат с Девите
Снимка: iStock/Guliver

Девата може би не е най-изразителна по отношение на романтиката – тези зодии показват любовта си по по-практични, ежедневни начини. Те винаги вземат под внимание чувствата на партньора си и винаги знаят как и с какво да му помогнат. Това е практична форма на романтика, но с правилния човек е много ефективен любовен език. Ето зодиакалните знаци, които наистина се свързват със сърцето и ума на Девата.

Дева и Телец

Телец и Дева са един романтичен екип от мечтатели. И двата знака са земни и приемат общо мнение за създаване на живот с партньора си. И двамата ценят сигурността и стабилността в една връзка и са щастливи да свършат работата заедно, за да са сигурни, че имат здрава основа, изградена от любов и взаимно уважение. И двамата споделят една и съща визия за добър и комфортен живот. Докато за Девата това означава практическият подход за планиране и спестяване, любовта на Телеца към по-фините неща в живота носи ниво на уют, комфорт и лукс в живота им. Телецът е много чувствен и любящ знак (благодарение на връзката му с Венера), който помага на скромната Дева малко да отвори сърцето си, вместо винаги да се води от ума си.

ДВОЙКИТЕ ЗОДИИ, КОИТО МОГАТ ДА БЪДАТ ПРИЯТЕЛИ, НО НИКОГА ЛЮБОВНИЦИ

Дева и Скорпион

На повърхностно ниво страстният и мощен Скорпион може да не звучи като добра партия за интровертната и надеждна Дева, но в действителност Девата е балансираща и стабилна сила за Скорпиона, която позволява този много защитен знак да понижи емоционалната си защита и да отвори своето сърце. В замяна Скорпионът добавя страст и вълнение към нормално скромния живот на Девата. Докато Скорпионът обикновено не може да отдели физическия акт от емоционалния, но дълбоко в себе си този воден знак желае по-дълбока връзка и отдаденото сърце на Девата им предоставя тази възможност. Единственото нещо, за което трябва да бъдете внимателни при тази комбинация е, че и двата знака могат да бъдат свръх фокусирани върху партньора си.

Дева и Козирог

Обикновено Девата се отклонява от ролята на по-сериозния и приземен партньор във всичките им отношения. Когато тези два знака се съберат, Девата се чувства свободна да пусне малко контрол, защото тя знае, че с някой дисциплиниран като Козирог, животът няма да излезе извън контрол. Това е невероятен плюс за Девата. И двата зодиакални знаци са еднакво развълнувани, че имат партньор, с който да построят нещо заедно, който споделя ентусиазма си за планиране и осъществяване на мечтите. Те много често имат общи цели и това ги сближава още повече.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама