Трите зодии, които много скоро ще си имат бебе


Трите зодии, които много скоро ще си имат бебе
Снимка: iStock/Guliver

Ако сте щастливо обвързани и вече ви се иска в семейството да се появи нов член, сигурно се чудите дали това щастие ще се случи скоро.

Това малко чудо идва в живота на всеки човек независимо дали това ще се случи на по-ранен или по-късен етап. В следващите редове ще разберете кои са трите зодии, на които вече им е време за следващата крачка.

Телец

Представителите на този зодиакален знак много искат да създадат прекрасно семейство, но се страхуват от тази голяма крачка. Въпреки това те го искат с цялото си сърце и няма какво да се съмняват, че ще бъдат невероятни родители. Ако връзката ви е здрава и хармонична, върви добре и по всичко личи, че сте намерили човека до себе си, защо продължавате да чакате? Няма идеален момент за това. Бебето осмисля живота и го прави по-красив. И вие много скоро ще се уверите в това, защото звездите предричат да се случи до една година. Съветваме ви да не се притеснявате от нищо, а да започнете да работите по въпроса. Ще бъдете перфектните родители, заложено ви е в зодията. 

НАЙ-ДОБРИТЕ МАЙКИ СА ОТ ТЕЗИ ЗОДИИ

Стрелец

Стрелецът иска деца повече от всичко на света. Той не иска едно или две, а възможно най-много. Ако, обаче, човекът до вас все още не е готов и изпитва някакъв страх, дайте му време. Всичко ще стане в най-добрият момент, бъдете сигурни. Хубавата новина е, че в близката година- две звездите предричат малкото чудо да се случи. Точно така! Време ви е за дете и това го пише в зодията ви. Най-хубавото от всичко е, че може би ви желанието за повече от едно ще се сбъдне. И тогава животът ви завинаги ще се промени и ще поемете по най-красивото и вълнуващо приключение в живота ви. Още малко и ще бъде тук... 

Риби

Може би вие дори не очаквате и не си представяте, че това може да се случи на вас и то в близкото бъдете. Но подгответе се- скоро ще си имате детенце. И това е страхотна новина! Няма да сте го планирали, няма да се чудите, нито ще ви изплаши хубавата вест. Ще сте готови и макар това да не ви се струва възможно сега, само почакайте и ще видите. Помнете, че няма нищо по-хубаво от това да станеш родите, а вие ще бъдете прекрасни. Половинката ви също е готов за тази крачка и макар да не говорите много за това, за двама ви ще бъде голямо щастие.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Разбрах, че когато имаш истински интерес към живота и любопитен живот, сънят не е най-важното нещо.

Марта Стюарт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама