Важно запознанство очаква една зодия на 21 май


Важно запознанство очаква една зодия на 21 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Днес най-важната и най-необходимата черта ще бъде точността ви. Направете всичко възможно да се съсредоточите, защото в момента разсеяността и невниманието са меко казано излишни.

Телец

Днес особено много ще ви привлича всичко, което е с правилна геометрична форма. Опитайте се да наблегнете на облите форми, като окръжностите, защото някои други геометрични форми, макар и правилни, имат много остри ръбове.

Близнаци

Спомените много често са нещо приятно, с което може да се живее много дълго време. Днес оставете меланхолията и погледнете напред. Ще ви бъде много по-приятно от срещата с призраци от миналото.

Рак

Днес светлинката, която ще ви показва пътя, ще бъде вашият оптимизъм. Оптимистите са добри хора, но понякога е по-добре да бъдем и поне малко реалисти. Не позволявайте оптимизмът да замъгли съзнанието ви.

Лъв

Ако днес не разберете нещо, то може да не ви се отрази съвсем добре в живота. Изслушвайте другите много внимателно и ако нещо не ви е съвсем ясно, ще е по-добре да попитате. По-добре е човек да изясни нещата с питане, отколкото впоследствие да му се налага да се обяснява, че не е разбрал нещо правилно.

Дева

Днес ще бъдете като китайски порцелан. Красиви, изящни и много крехки. В този ред на мисли, най-добре за вас ще е да избягвате всякакви конфликтни ситуации, защото те може да ви донесат много болка.

Везни

Днес много лесно ще ви се отдава всичко, което е свързано с мислене, взимане на решения и извличане на най-доброто от всички ситуации. В дейности, свързани с груба физическа, сила няма да имате такъв успех. Даже никакъв.

Скорпион

Днес ще имате големи проблеми в общуването с околните. Опитайте се да не изпадате в ярост, защото това може да доведе не само до словесни, но и до физически сблъсъци. Яростта не е добър съветник.

Стрелец

Днес трябва да сдържате нервите си по-силно от всякога. Ще имате не малко дразнители, но не трябва да показвате колко много те ви вбесяват. Подхождайте спокойно към всякакви провокации.

Козирог

Ако погледнете спокойно в миналото си, ще разберете как да се справите с текущите си проблеми. Днес имате възможност да започнете нещо ново, за което сте си мислели отдавна и то със сигурност ще ви доведе до успех.

Водолей

Ако днес имате късмет, едно от запознанствата ви може да прерасне в истинско приятелство. Хванете късмета си здраво в ръце и не си и помисляйте да размишлявате дали има смисъл или не.

Риби

Днес като никой друг път ще трябва да разпръсквате около вас добро настроение и да раздавате усмивки в огромни количества. Опитайте и ще видите, че не е толкова трудно, а дори е и приятно.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама