Всичко, което трябва да знаете за Козирог


Всичко, което трябва да знаете за Козирог
Снимка: iStock

Най-инатливи и най-трудни за разбиране, комуникацията с тях е цяло изкуство. Ако сте във връзка с тези зодия, вижте какво може да попречи на връзката ви.

Козирогът е много труден за общуване. Инатът е второто му "Аз"

Те никога няма да направят това, което не иска душата им. Не понасят скуката, така че се обграждат с най-достойните представители сред силните. Ако се влюбите в Козирог, ще ви трябва море от издръжливост и търпение. Родените в тази зодия са способни да работят денонощно, без да подвият крак, без да помислят за сън и храна. Те са невероятно дисциплинирани, в състояние са да станат още в тъмни зори и да работят до сред нощ. Козирогът ще се справи с всякаква, дори и най-сложната задача, но най-важното е да има достатъчно време за това. И едно от най-ценните му качества е, че е невероятно организиран, умее да си планира силите и времето, както и да предвижда развитието на проблемите. Всичко това, плюс силното чувство на отговорност, спазването на йерархията и силното честолюбие рано или късно довеждат Козирога до ръководна длъжност. Точно тогава той на 100% се развихря, защото Козирогът е роден ръководител.

Сдържа емоциите си

Трябва да познавате изключително добре човек от зодия Козирог, за да разпознавате емоциите му. Той трудно ги показва. Те не са достояние за всеки. Само ако Козирогът позволи ще бъдете свидетели на неговите чувства. В противен случаи ще имате усещането, че се блъскате в бетонна и студена стена.

ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЗА ДЕВА, КОИТО МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ

Отнасят се към любовта като към счетоводна операция

Козирозите премислят всичко – плюсовете, минусите, печалбите и загубите във всякакъв смисъл извън финансовия. Така се отнасят и към партньорите си в любовта. Третират връзките си като сделки, в които има разменни монети. Това изсмуква енергията и пречи на разгръщането на спонтанността. Вярно е, че за една връзка е много важно да има споделено и балансирано партньорство, но Козирозите понякога прекаляват с това схващане и го приемат твърде насериозно.

Често любовта им е трудна

Козирозите се управляват от Сатурн, планетата на самоусъвършенстването. Това прави Козирозите болезнени перфекционисти. Проявяват перфекционизъм не само към партньорите си в любовта, но и към самите себе си. Имат склонността да се самобичуват, което не им помага нито да се чувстват по-добре, нито да се представят по-добре. Перфекционизмът им пречи да се радват на живота и да виждат хубавите мигове. Вместо това се фокусират само върху грешките си.

Техните най-атрактивни черти включват:

Те полагат големи усилия, за да изглеждат добре и следователно външният им вид е много важен за тях.

Когато ви обърнат внимание, то това е 100%. Те слушат внимателно, задават въпроси и дават безценни съвети. Знаете, че можете да им се доверите и да се опрете на тях във всеки един момент.

Страхотното им чувство за хумор, като една силна негова страна, както и тяхната даряваща природа и грижовното сърце, което притежават. Козирогът вдъхновява другите, да бъдат по-добри личности.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Жените наистина управляват света. Още не са го осъзнали. Когато го осъзнаят, ние всички ще сме в голяма беда.

Доктор Леон

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама