Интересни неща за Дева, които може би не знаете


Интересни неща за Дева, които може би не знаете
Снимка: iStock/Guliver

Този подвижен зодиакален знак е благословен с аналитичен ум, висока адаптивност и способност за жонглиране на множество задачи едновременно.

Силни страни: Привлекателни, уверени и находчиви

Слабости: Критични, цинични и взискателни

Съвет: Трябва да критикуват по-малко

Дати: Между 23 август и 22 септември

Девите са склонни да бъдат самотни хора, които предоставят помощ на нуждаещите се. Макар че понякога може да изглежда, че те не харесват компанията на другите, за тях е просто по-лесно да бъдат сами и да се свързват с другите, най-вече когато им помагат.

Най-лошият критик за този знак всъщност са самите те. Няма нещо, което може да бъде по-трудно за Дева от собствената им преценка.

Тези хора са тясно обвързани с това как тяхното психическо и физическо здраве влияят на ежедневния им график. Основният атрибут на Девата е способността им да променят и дори да поправят проблеми, за да внесат повече практичност в живота и обществото си. Жаждата им за знания също ги подтиква да научат за всичко, те са изключително сръчни. Имат и страхотни комуникативни умения, които вървят ръка за ръка със съпричастността и състраданието им към другите.

ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЗА ОВЕН, КОИТО МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ

Макар че изглежда, че те харесват всички и винаги са балансирани, в действителност в тях се води вътрешна битка. Има конфликт между това да угодиш на всички и да постигнеш техните условия или просто да бъдеш себе си и да се наслаждаваш на обстановката.

Поради техния аналитичен ум, тези хора високо ценят всяко произведение на изкуството, създадено от текстописци, книги, пиеси, статии, документални филми и лесно могат да приложат знанията от тях в реалността.

Деви се свързва с лоялност, това ги прави едни от най-надеждните хора, които някога бихме могли да се надяваме да срещнем през целия си живот. Ако Дева даде обещание, то със сигурност ще бъде изпълнено.

Гъвкавите знаци обикновено проявяват голям интерес към цялото им обкръжение. Така че, когато Дева изведнъж започне да е безразлична към нещо, това обикновено означава, че са намерили нещо много по-голямо, за да насочат вниманието си.

Добри консултанти, сценаристи, финансови служители, медици, козметици, психолози, юристи. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


 • Късметче за всяка зодия за 23 юли 2024...
  Късметче за всяка зодия за 23 юли 2024

  Вижте какво е късметчето ви за този вторник, 23 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Късметът днес ще го намирате у дома - само се огледайте и вижте колко богат човек сте. Телец Неочакван подарък от близък човек ще ви зарадва. Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия,...

 • Най-щастливият ден от седмицата за...
  Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 юли 2024

  Представяме ви най-късметлийския ден за всяка зодия за периода от 22 - 28 юли 2024. Овен - 23 юли, вторник Пред вас ще се отвори страхотна възможност за нова работа или издигане в настоящата. Увеличаване на доходите. Телец - 25 юли, четвъртък Ще получите голяма сума пари. Може да става дума...

 • Хороскоп за тази седмица, 22 - 28 юли...
  Хороскоп за тази седмица, 22 - 28 юли 2024

  Научете какво ви съветват звездите тази седмица, 22 - 28 юли 2024 според зодията. Овен През тази седмица комуникацията и съвместните проекти с бизнес партньори могат да отнемат по-голямата част от времето ви. Не говорете прекалено много за себе си и за успехите си. В сряда обажданията, лавината...

 • Хороскоп за днес, 23 юли 2024...
  Хороскоп за днес, 23 юли 2024

  Научете какво ви очаква този вторник, 23 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днес е ден за прегръщане на промяната. С луната във вашия знак вашият емоционален радар е засилен, насърчавайки ви да се справите с нерешени проблеми. В професионален план може да възникнат неочаквани възможности...

 • Късметче за всяка зодия за 24 юли 2024...
  Късметче за всяка зодия за 24 юли 2024

  Вижте какво е късметчето ви за тази сряда, 24 юли 2024, според зодиакалния ви знак. Овен Ще получите изненада от близък приятел. Телец Любовна магия, която ще запълни сърцето ви и ще ви накара да полетите от щастие. Вижте още: Най-щастливият ден от седмицата за всяка зодия, 22 - 28 юли 2024 Близнаци Няма...

 • Хороскоп за днес, 24 юли 2024...
  Хороскоп за днес, 24 юли 2024

  Научете какво ви очаква тази сряда, 23 юли 2024, според зодията.  Овен Овни, днешният ден носи прилив на динамична енергия, която ви подтиква да поемете инициатива както в работата, така и в личния живот. Звездите се подреждат в подкрепа на смели решения и творчески проекти. Вашата управляваща...

виж всички виж всички
Реклама