Интересни неща за Дева, които може би не знаете


Интересни неща за Дева, които може би не знаете
Снимка: iStock/Guliver

Този подвижен зодиакален знак е благословен с аналитичен ум, висока адаптивност и способност за жонглиране на множество задачи едновременно.

Силни страни: Привлекателни, уверени и находчиви

Слабости: Критични, цинични и взискателни

Съвет: Трябва да критикуват по-малко

Дати: Между 23 август и 22 септември

Девите са склонни да бъдат самотни хора, които предоставят помощ на нуждаещите се. Макар че понякога може да изглежда, че те не харесват компанията на другите, за тях е просто по-лесно да бъдат сами и да се свързват с другите, най-вече когато им помагат.

Най-лошият критик за този знак всъщност са самите те. Няма нещо, което може да бъде по-трудно за Дева от собствената им преценка.

Тези хора са тясно обвързани с това как тяхното психическо и физическо здраве влияят на ежедневния им график. Основният атрибут на Девата е способността им да променят и дори да поправят проблеми, за да внесат повече практичност в живота и обществото си. Жаждата им за знания също ги подтиква да научат за всичко, те са изключително сръчни. Имат и страхотни комуникативни умения, които вървят ръка за ръка със съпричастността и състраданието им към другите.

ИНТЕРЕСНИ НЕЩА ЗА ОВЕН, КОИТО МОЖЕ БИ НЕ ЗНАЕТЕ

Макар че изглежда, че те харесват всички и винаги са балансирани, в действителност в тях се води вътрешна битка. Има конфликт между това да угодиш на всички и да постигнеш техните условия или просто да бъдеш себе си и да се наслаждаваш на обстановката.

Поради техния аналитичен ум, тези хора високо ценят всяко произведение на изкуството, създадено от текстописци, книги, пиеси, статии, документални филми и лесно могат да приложат знанията от тях в реалността.

Деви се свързва с лоялност, това ги прави едни от най-надеждните хора, които някога бихме могли да се надяваме да срещнем през целия си живот. Ако Дева даде обещание, то със сигурност ще бъде изпълнено.

Гъвкавите знаци обикновено проявяват голям интерес към цялото им обкръжение. Така че, когато Дева изведнъж започне да е безразлична към нещо, това обикновено означава, че са намерили нещо много по-голямо, за да насочат вниманието си.

Добри консултанти, сценаристи, финансови служители, медици, козметици, психолози, юристи. 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Никога не прави една и съща грешка два пъти, освен ако не ти се плаща за това.

Мей Уест

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама