Всичко, което трябва да знаете за кралицата на зодиака – жената Лъв


Всичко, което трябва да знаете за кралицата на зодиака – жената Лъв
Снимка: iStock/Guliver

Жената Лъв излъчва царственост, красота и тайна екзотика. Винаги независима, господарка на самата себе си. Гордостта е нейната запазена марка.

Владее отлично обстановката и разговорите, трудно ще я притесните, защото има прекалено развит ум и освен това го използва.

Всичко, което е тя и всичко, което прави е с голямо внимание, лекота, изтънчен вкус, блясък и стилен лукс.

Царица по природа, не случайно е окачествявана много често със дивата неопитомена същност на всеизвестният лъв.

Тя може да бъде всичко, което поиска! ЕДИНСТВЕНОТО, което не може да бъде, е посредствена и безлична. Надарена е по рождение с изключителна забележителност и достолепие.

Цялостното излъчване на тази жена ви кара да и се възхищавате. От гордо изправената глава до тежката самоуверена походка, ведра усмивка и силно изразена изтънчена осанка, тя дава чувство за топлота и неизтощима енергия.

Има силен отличителен характер, който си проличава в абсолютно всичко. Екстравагантен тип жена.

Един ден ще я видите като красива екзотична амазонка а на другия -царски аристократична особа. Дори в ежедневието си, тя НЕ умее да е ОБИКНОВЕНА.

Лъвицата не разчита на случайно разрешение на въпросите, тя учи, работи, предвижда, организира всичко около и в себе си за да може нещата да се случват, затова буди заслужено възхищение в околните и съответно завистта на глупаците.

Жената Лъв контролира силите си, направлява с ръка на господарка собствената си енергия и преодолява трудностите благодарение на постоянството и пламенността си.

Лъвицата е постоянен и верен приятел, но не на всеки. Вие трябва да сте наистина достоен човек, за да ви уважава тя. Не харесва слабохарактерните хора, без цел, без воля и посока в живота.

Готова да помогне на нуждаещите се, но сама тя не е в състояние да поиска помощ, тъй като това би нарушило гордостта и достойнството ѝ.

Една от основните черти на една дама Лъв, това е лоялността, която е в кръвта ѝ.

Тя никога няма да изневери на мъжа, когото обича. Това са едни от малкото хора в света, на които можеш да вярваш сляпо. Това е така, защото тя е човек, който не дава фалшиви обещания.

Дори и да изглежда тиха и скромна, тя има силата и смелостта на лъвица.

Обича свободата и прави това, което мисли, че е правилно, без да слуша другите.

Тя е човек, който като реши да постигне нещо, го прави. Никой не може да я спре без значение колко трудно ще бъде достигната целта. Това е така, защото вярва в мечтите си.

Каквото и да прави, тя дава цялата си душа – дали това е в една връзка, образование, кариера, хоби или отговорност – всичко изпълнява с огромна страст и хъс.

Ако жената Лъв обича някого, тя ще направи всичко възможно, за да го види щастлив.

Но, ако тя намрази някого, тя няма да остави „необърнат камък”, за да направи живота му ад. Недейте да я правите свой враг!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама