За тези зодии "старата любов ръжда не хваща"


За тези зодии "старата любов ръжда не хваща"
Снимка: iStock

Раздялата не идва лесно за никого и всеки, който е преживял такова разочарование, знае, че възстановяването от разбито сърце може да бъде дълъг и сложен процес.

Това са зодиите, които според астролозите се нуждаят от най-много време, за да преболедуват бившите си половинки.

Вижте още: До 15 септември: Ретрограден Меркурий ще повлияе на любовния живот на тези зодии

Рак

Хората, родени под знака на Рака, са емоционални и интуитивни, с дълбоко вкоренено чувство за принадлежност и сигурност. За тях раздялата може да бъде наистина болезнена. Раците могат да скърбят за загуба дълго време и склонността им да се придържат към миналото често им е пречи да продължат напред.

Скорпион

Скорпионите са силно емоционални и страстни, а интензивният им характер може да затрудни процеса през преминаването в раздялата. Те са склонни към натрапчиви мисли, което им да се обърнат към бъдещето и да предприемат стъпки към възстановяване.

Вижте още: Тези зодии ще получат блага вест до края на август 2023

Водолей

Те са известни със своята независимост и свободен дух, но когато се обвържат, това е дълбоко. Раздялата може да бъде трудна за Водолеите, тъй като те вярват в трайни връзки и идеали. Те могат да прекарат много време в опити да разберат какво се е случило и какво са можели да направят по различен начин.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама