Зодии и карма: Какъв е урокът на всеки знак?


Зодии и карма: Какъв е урокът на всеки знак?
Снимка: iStock

Знаете ли, че голяма част от религиите, които изповядват хората по света, се основават на вярата в кармата и предишните животи? Астрологията също е тясно свързана с тези теории. Макар рядко да може да каже с точност какви сте били в предишния си живот, тази мистична наука все пак може да предопредели някои кармични уроци, които ви се полагат. Ето какви кармични тайни крие вашата зодия.

Овен

Преди да обвиним някой човек от тази зодия в скъперничество, трябва да ви кажем, че това също е кармичен урок. Твърде възможно е Овните да са травмирани от бедността, в която са живеели в предишен живот.

Телец

Всички познаваме представителите на този знак като инатливи личности, готови да защитават мнението си със зъби и нокти. Но в миналия си живот те съвсем не са били с толкова ясно изразен характер. Свикнали да се сливат с тълпата, в сегашния си живот те трябва да овладеят решителността и силата си, за да постигнат баланс.

Близнаци

Несъмнено представителите на тази зодия са изключително ценени като приятели и съветници. Готови са да реагират във всяка ситуация и определено може да се разчита на тях. Урокът им, отреден за този живот, е че любовта и помощта стоят в основата на всичко добро.

Зодиите, които ще имат невиждан успех през последната седмица на юли

Рак

Може и да не ви се вярва, но Раците не винаги са били свръхчувствителните домошари, отдадени на семейните ценности. Някога те са се радвали на околосветски пътешествия, материално благополучие и стотици запознанства. Често са били търговци. Точно това е причината да ценят домашния уют толкова много,

Лъв

Макар често да са обвинявани в егоцентризъм и високо самочувствие, Лъвовете имат пълно право да са такива. В предишен живот, голяма част от представителите на тази зодия са били отдадени изцяло на другите, раздавали са се и са гледали първо чуждото благополучие.

Дева

Девите са почерпили знание от своите житейски уроци, но не винаги намират сили в себе си, за да го приложат. Трябва да се доверяват да вътрешния си глас, за да намерят хармония в заобикалящия ги свят.

Зодиите, които са прекалено строги към себе си

Везни

Свикнали сме с невероятната доброта и сговорчивост на Везните. Но не винаги са били толкова дипломатични. Представителите на тази зодия някога са били доста арогантни, жестоки и себични, затова сега имат да "изкупуват грехове".

Скорпион

Колелото на съдбата се върти и това важи с пълна сила и за тази зодия. В предишните си животи Скорпионите са били доста повърхности и както се казва – действали са "през просото". За сметка на това, сега нищо не може да им убегне, анализират всичко и концентрацията им е на космическо ниво.

Стрелец

Баланс. Това е думата, по която трябва да се ръководи тази зодия в настоящия си живот. Те са живеели в "златната среда" – нищо екстремно, правили са грешки, но и са си носили последствията. Урокът им в този живот е да бъдат с чисти мисли и мъдри души.

Козирог

Козирозите са били хора, изцяло отдадени на семейството и грижата за дома. Не са имали никакво време за себе си, затова сега съдбата им се реваншира и им е отредила да достигнат нови върхове, да познаят успеха, далеч от топлината на семейния уют.

Какво точно представляват асцендентите?

Водолей

Хората, които преди не са имали минута спокойствие, сега са орисани да се наслаждават на всеки миг. Водолеите носят „наследство” от миналия си живот и в този – острия ум. Разликата е, че преди те са били твърде вглъбени, заети и обременени и не са усетили радостта от живота.

Риби

Скромните и затворени Риби някога са били истински нарциси! Затова в този живот им се пада важната мисия да се посветят на духовни търсене и личностно израстване, да стоят далеч от светския шум.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Няма нищо благородно в това да бъдеш по-високо от другия. Истинско благородство има тогава, когато човек застава над предишното си Аз.

Ърнест Хемингуей

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама