Зодиите, които ги чака раздяла през април


Зодиите, които ги чака раздяла през април
Снимка: iStock/Guliver

Не всички зодии ще имат късмет в любовта през месец април. Някои трябва да бъдат много внимателни, защото може да се разделят с любимия човек. Ето кои са те:

Дева

През април тази зодия ще следва мечтите си и няма да може да пожертва нещо в името на любимия човек, но партньорът ще трябва да го направи. И ако той не е готов за това, тогава не могат да бъдат избегнати разногласия и кавги във връзката с Дева.

Разбира се, не бива да се разстройвате и да чакате най-лошото, защото ако Девата наистина се интересува от продължаване на връзката с конкретен човек, тя ще може да положи усилия да избегне всички трудности и да се увери, че те не засягат чувствата на двете половинки. Девата ще бъде щастлива с любимия си само ако успее да преодолее тази криза.

Телец

Най-накрая Телците ще могат да се отърват от воала пред очите си и да погледнат човека, който е до тях. Важно е да спрете да идеализирате сродната си душа и да разберете, че тя също може да има недостатъци. Но дори и Телците да останат сами, те не бива да се разстройват заради това, защото ако връзката им имаше солидна основа, тя нямаше да приключи. Така че, ако трябва да се сбогуват с любим човек, в бъдеще ги очаква нещо по-красиво.

Скорпион

Ако водният знак на зодиака продължи да се фокусира върху нуждите на любимата си и забрави за себе си, тогава връзката му със сигурност ще се провали. В същото време, Скорпионът няма да бъде готов за това, защото му се струва, че полага огромни усилия, за да поддържа съюза си. Всъщност, Скорпионът ще трябва да премине през тази раздяла, за да разбере, че животът му може да бъде щастлив, дори и да няма никой до него. Може би през следващите месеци ще има шанс да срещне съдбата си.

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Вземете разбитото си сърце и го превърнете в изкуство.

Кари Фишър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама