Зодиите, които ще се радват на голям късмет през май


Зодиите, които ще се радват на голям късмет през май
Снимка: iStock/Guliver

През месец май ретроградният Плутон ще придобие отрицателна сила, а на 23-и Сатурн ще се присъедини към него. На 26-и май ще има и пълно лунно затъмнение. С една дума, май е времето, за което казват: "Ден след ден все по-трудно". Проблемите ще се увеличат, но хората от знаците, изброени по-долу, ще могат да се справят с тях по-добре от другите. Ако не сте в този списък, започнете активно да използвате талисманите на късмета и вярвайте в най-доброто.

Близнаци

Близнаците често се възползват от глобалните промени. Тези хора не обичат депресията и стабилността. Ето защо могат да бъдат наречени един от най-щастливите знаци през май. Да, ще има трудности, но ще има и нови възможности и приключения. Близнаците ще могат от сърце да се радват на нови емоции, познанства. Ново вдъхновение очаква творческите представители на този знак. Това ще бъде период на нови сили.

ЗОДИИТЕ, С КОИТО ЩЕ ИМАТЕ СТАБИЛНА ВРЪЗКА

Рак

Раците ще бъдат готови за проблеми. Техните енергийни доставки ще се увеличат, тъй като цял май Марс ще бъде в техния знак. Това е много благоприятна позиция, която е напълно подходяща да поеме ударите на съдбата и да се справи с трудностите. Устойчивостта и силата на духа на Раците ще им помогнат да останат на повърхността във всяка област на живота. Дилемите, споровете и различните видове негативи не могат да смажат силата на волята на тези хора.

Стрелец

Стрелецът живее в постоянно напрежение, чувствайки се като риба в свои води. През месец май те не трябва да се страхуват от никого и нищо, защото повечето от недоброжелателите им ще бъдат заети с личните си проблеми. Това означава, че Стрелецът ще може да поеме инициативата и да постигне успех през това време. Те ще могат да излязат победители, но в същото време да спестят по-голямата част от енергията си за други неща.

Водолей

Водолеите са хора, които са много креативни в решаването на всеки проблем. Много проблеми ги очакват през май, но те ще се справят с тях и по такъв начин, че да могат да направят правилното впечатление на потенциалните партньори и работодатели. В любовта ситуацията е подобна. Всички неприятности във връзката ще се превърнат в нещо положително за Водолея. Може би токсичните връзки ще приключат или тези, които носят само щастие, ще се засилят.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Достатъчно е да погледнете през очите на Любовта, за да видите красотата навсякъде.

Петър Дънов

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама