Зодиите, които ще забогатеят през ОКТОМВРИ


Зодиите, които ще забогатеят през ОКТОМВРИ
Снимка: iStock

Много хора мечтаят и са готови да положат големи усилия за увеличаване на доходите си. А някои от тях ще го направят с лекота през месец октомври, защото са благословени от звездите. Ето кои са тези зодии:

Овен

През втория есенен месец Овните ще започнат да решават с лекота финансовите си проблеми. Звездите не казват колко точно пари ще дойдат при тях, но със сигурност ще са достатъчни, за да се издължат. А дори ще им останат за забавления и пътешествия. Разбира се, ще трябва да се потрудят малко, за да се порадват после на своето богатство. Но с търпение и воля всичко се постига!

Везни

На Везните им предстои много хубав период, който със сигурност заслужават след всичките трудности и перипетии, през които са преминали тази година. Очаква ги много късмет през октомври и много пари. Няма да има нужда да пускат тото, за да забогатеят, защото проектите, с които са се захванали, ще им донесат добри доходи. Сега най-накрая ще могат да се издължат и да се отърват от всички дългове. А след това да си направят заслужена почивка, да се поглезят или да си купят нещо хубаво.

НЕ ЗАКАЧАЙТЕ ТЕЗИ ЗОДИИ, КОГАТО СА В ЛОШО НАСТРОЕНИЕ

Дева

Девите ги очаква хубав месец. Ще се радват на голям успех, който ще им донесе страхотни печалби. Може да получат така желаното повишение на работа и най-накрая да бъдат заслужено оценени. Периодът е благоприятен и да вложат печалбите си в нещо по-голямо, така че трябва да помислят и за това. Да инвестират и скоро ще видят как доходите им нарастват.

Стрелец

Сега е време Стрелците да бъдат по-смели и да действат. С каквото и да се заемат през месец октомври, то ще бъде успешно и ще им носи добри доходи. Всяка проява на творчество ще бъде оценена и ще намерят своята аудитория.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Зодии


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама