Дневен хороскоп за 4 май


Дневен хороскоп за 4 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е ден за борба. Със самите вас. Сбогувайте се с онези неща, които ви дърпат назад и ви бавят по пътя напред.

Телец

Това е ден за красота. Успешни ще са всички покупки, които ще допринесат за подобряването на външния ви вид. Същото се отнася и за закупуването на аксесоари за домашния ви интериор.

Близнаци

Това е ден за споделяне. Бъдете открити с вашите близки и приятели. Взаимността ще ви даде вдъхновение за дейности, в които не сте се осмелявали да се проявите до момента.

Рак

Това е ден за самоконтрол. Ако сте се решили на твърди стъпки, насочени към здравословното хранене, не се подавайте на изкушенията. Лятото чука на вратата.

Лъв

Това е ден за почивка. Превърнете петъчния ден в предпочивен. Дори само намаляването на темпото ще ви помогне да разтоварите голяма част от напрежението.

Дева

Това е ден за нови приятелства. Не пропускайте да излезете в петъчната вечер. Очакват ви нови запознанства, които ще разнообразят ежедневието ви.

Везни

Това е ден за споделеност. Каквото и да правите днес – правете го с любим човек. Денят ще е от запомнящите се, а резултатите от направеното ще ви носят полза дълго време.

Скорпион

Това е ден за самочувствие. Поставете на масата всичките ви постижения и внимавайте да не забравите някое от тях. Имате много причини да се гордеет със себе си.

Стрелец

Това е ден за посрещане на гости. Обадете се на ваши приятели и направете едно незабравимо парти. Сега е ваш ред да посрещате гости.

Козирог

Това е ден за борба. Имате някои притеснения, които е добре да обсъдите с партньора ви. Не правете компромиси със желанията ви, защото няма да издържите дълго без това, което искате.

Водолей

Това е ден за признание. Няма нищо лошо в това да признаете ваши грешки. Подобна постъпка ще допринесе за повишаване на авторитета ви.

Риби

Това е ден за разтоварване. Опитайте се да не мислите за рутинните неща от ежедневието ви. Направете си разходка сред природата и се наслаждавайте на гледката без да мислите за тревогите си.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама