Две зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 20 декември


Две зодии ще се ВЛЮБЯТ в хороскопа за 20 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Добре е днес да сте максимално практични. Сега всяка прищявка може да ви излезе прекалено скъпо и солено. Проявете скромност.

Телец

Положението, в което се намирате, не е от най-стабилните, но скоро ще разберете, че всичко работи във ваша полза. Възползвайте се максимално.

Близнаци

Днес всичко, което искате, ще трябва да си го осигурите сами. Това не означава, че близките ви са незаинтересовани, просто има такива моменти.

Рак

През този ден запазете силите си за нещо практично и смислено. Чувствата ви не са толкова гладни, че да им дарите цял ден. Вечерта ще имате време и за тях.

Лъв

Един поглед в близкото минало ще ви помогне да разберете добре днешната ситуация. Някой ще се опита да повлияе на мнението ви. Колкото и да е значителен във вашите очи - не позволявайте натиск.

Дева

Рискувате да се отклоните от пътя, който следвате толкова стриктно. Това ще доведе единствено до загуба на време - не го позволявайте.

Везни

Изпълнени сте със страхотни идеи, но за момента те са напълно неизпълними. Не настоявайте и не роптайте, ще дойде време и за тях, но не сега.

Скорпион

Днес всичко ще протича по начина, по който сте си го представяли, дори и по-добре. Не изпадайте в захлас, а се възползвайте максимално от случая. 

Стрелец

През този ден по-важно ще бъде това, което чувате, а не което казвате. Много повече полза ще имате от събраната информация.

Козирог

Денят е подходящ за завършването на големи проекти. Може да си дадете аванс до края на седмицата. Най-важното е да се въздържате от започването на нещо ново.

Водолей

Тайната на успешния ви ден ще се състои в готовността ви да се разделите с нещо, от което нямате никаква нужда. Не позволявайте да сте уязвими емоционално.

Риби

През този ден не търсете излишни проблеми. Оставете нещата да се развият от само себе си, но и не усложнявайте нещата. Засега това е най-доброто решение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В човешкото сърце винаги остава поне една капка сила - докато е живо, докато се надява, докато вярва.

Самуил, Димитър Талев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама