Ето кои зодии ги очаква страстен уикенд


Ето кои зодии ги очаква страстен  уикенд
Снимка: iStock/Guliver

За любовта и страстта трябват двама! Този уикенд ще бъде превъзходен в любовен план за 4-тири от зодиите в хороскопа. Вижте кои ще бъдат най-големите палавници в края на седмицата:

Овен

Бурни страсти и много любов вещаят звездите за вас. Работната седмицата ще ви бъде трудна, но последните два дни ще са истинска награда за усилията и вложеното старание. Бъдете всеотдайни в любовта и вие, и партньорът ви ще бъдете щастливи и задоволени. Покаже най-страстната си страна и колко желаете любимия си.

Везни

Отдавна мечтаете за чувствен секс с правилния човек. Е, този уикенд имате късмет! Престрашете се да се обадите на някой стар любовник, с когото сте си прекарвали страхотно. Отключете своята най-палава роля и покаже най-дивите си черти в леглото. Този път в секса са възможни всякакви желания, фетиши и емоции. Няколко дни за вас ще бъде истински празник в леглото.

Водолей

В любовта дали ви върви не е от значение, защото страстта около вас е нажежена до червено. В леглото ще се насладите на всякакви странни желания и пози. Ще бъдете изненадани от собствените си сексуални прищявки. Партньорът ви ще ви вдъхнови за тайни и диви игрички. Няма да пропуснете и закуската в леглото!

Козирог

Последните дни нямате време за романтични вечери и за сексуална близост. Това ще се промени мигновено. В хороскопа ви се чете, че няма да станете от леглото и до вас наистина ще бъде перфектната половинка. Ще се насладите на бурни нощи и най-сетне ще получите всичко, което искате от секса. Партньорът ви ще знае точно как да задоволи всяко ваше желание, а вие ще бъдете на върха на удоволствието. Направо може да ви завиди човек!

 

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ние не можем да променим никого. Можем само да го обичаме.

"Аз преди теб"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама