Годишен хороскоп за 2020 - Водолей


Годишен хороскоп за 2020 - Водолей
Снимка: iStock/Guliver

Това е година, в която да затвърдите постигнатото и да надграждате, но с бавни стъпки. В този смисъл не очаквайте особени събития. Януари ще протече леко и безболезнено. Няма да усетите как ще се изнижат дните. През февруари е добре да бъдете с повишено внимание, за да не пропуснете важно събитие, което ще ви даде възможност за професионална изява.

Март ще ви дари с много любов. В пробуждането на природата ще процъфтят и отношенията с любимия ви човек. Април ще бъде месец на служебни изпитания. Може да се сблъскате със слухове и интриги. Важното е да не взимате участие в тях и да спазвате своите морални принципи.

През май ще ви е трудно да разберете някой от близките си. Конфликтите няма да доведат до нищо. Просто изчакайте събитията да се уталожат. Юни е подходящ месец за пътешествия в тясна компания. Уединението през този месец ще ви даде възможност да подредите приоритетите си, за да не губите време в търсене на това, което искате.

Юли ще премине под знака на приятелството. Очакват ви незабравими дни и нощи в безценно общуване. Това е време, в което ще видите много различни страни от живота. Август ще ви отведе в неподозирани посоки. Някои представители на знака ги очаква кардинална промяна в живота.

През септември бъдете умерени, но наблюдателни. Това е време за трупане на информация, а не за активни действия. Октомври ще бъде благодатен месец във финансово отношение. Преговорите ще протичат успешно, което гарантира успеха на сключваните сделки и добрия резултат от тях.

8 НЕЩА, КОИТО ВСЕКИ ВОДОЛЕЙ ТРЯБВА ДА ИМА В ГАРДЕРОБА СИ

Последните два месеца ще се чувствате уморени, което е напълно нормално след темпото от предните седмици. Това е време, в което да наблегнете на здравословния начин на живот - да подобрите храненето, да се разделите с някои вредни навици и да намирате повече време за движение. Включването на членовете на семейството ви в тези начинания ще се отрази чудесно на отношенията ви.

През 2020 година Меркурий ще бъде ретрограден 3 пъти. През това време не започвайте нови проекти, не закупувайте носители на информация или друга техника, а също превозни средства. Периодите на ретроградност на Меркурий са следните:

- от 17 февруари до 10 март;

- от 18 юни до 12 юли;

- от 14 октомври до 3 ноември

Венера ще бъде ретроградна от 13 май до 25 юли. През този период не сключвайте брак. Можете да очаквате сериозни сътресения и промяна в отношенията, в това число и от финансов характер. Възможно е връщането на стара любов или окончателна раздяла с настоящата.

Марс ще бъде ретрограден от 10-ти септември до 14-ти ноември. Това ще е период на намалена активност. Трудно ще намирате сили за осъществяването на намисленото. През това време бъдете внимателни при боравене с техника, оръжие, остри предмети и различни механизми.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Ако мъжете не трябва да бъдат агресивни, за да бъдат приети, тогава жените няма да се чувстват принудени да бъдат покорени.

Ема Уотсън

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама