Как зодиите ходят на бързи срещи


Как зодиите ходят на бързи срещи
Снимка: iStock/Guliver

Овенът влиза видимо задъхан, но елегантно. Закъснял, защото половин час се е молил на таксито ако може да го паркира много близо до ресторанта, за да не му се развали косата. След като оглежда всички и преценява, че отново е най-красив продължава. Набързо преминава през всички, а отвсякъде някой го търси. Подхвърля си визитките напред-назад, знаейки че на никого няма да ги вдигне. Пък ако случайно някой успее да се свърже с него, чист късмет.

Телецът влиза уж скромно, но пък се е изтупал като за бал. Знаейки, че колкото и скромно да влезе, няма кой да не забележи шапката му, изработена от змийска кожа и марковите му дрехи. Веднага се насочва към Лъва, който е също толкова елегантен. 20 минути по-късно Телецът вече се възмущава, че дрехите на Лъва са пълни ментета, а се е надул все едно са оригинални.

Близнакът е силно разочарован, че не е имал време да обсъди Млечния път, кризата в България или ниската си заплата и събира всички телефонни номера и социални мрежи.

Ракът си седи отделен от останалите. Тъкмо се запознае с някого, започне да му прави забележки от сорта на: "Този цвят не е в тон с времето навън... разочарование". Естествено не си дава номера на тези осакатени от модна страна хора, но пък май и никой не му го иска.

Лъвът не иска номера на никого, но пък сега седи намръщен, защото и никой не иска неговия. Рибата идва при него, пак объркала местоположението и започва да го успокоява. След дълъг разговор за това, че никой не е поискал номера на Лъва, Рибата осъзнава, че трябва да е на друго място и си тръгва без да вземе номера.

Девата силно възмутена от ниската лична хигиена на абсолютно всички в залата си тръгва 10 минути след пристигането си. Все пак след толкова много бактерии, които са се докоснали до кожата й, тя веднага трябва да я хидратира и ексфолира.

Везната тича от човек на човек. На нея всички й харесват, даже за няколко мисли да се ожени, а пък останалите ще ги прави шафери и шаферки.

Скорпионът умира от скука, но се усмихва престорено на всички. Кой знае... утре може да му притрябва някоя услуга и хоп!

Стрелецът бърза да блесне с ум и интелект, разказвайки разпалено как тази година ще дари всичките си пари за благотворителност (което всъщност няма да направи).

Козирогът вчера се разделил с гаджето, днеска си раздава визитки с цялата автобиография.

Водолеят си говори с всички по 10-20 минути. Ама пък защо да бърза? Дразнел всички, ми че той това цели, пък и със Стрелеца решават да изкачват Еверест заедно и трябва да го обсъдят.

Рибата до последно не разбира къде и е мястото и накрая с никой не се запознава.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Смятам, че сексапилът идва отвътре. Това е нещо, което е в човек, без значение какво правите с гърдите си, бедрата или устните.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама