Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 15 януари


Любовна ИЗНЕНАДА за една зодия в хороскопа за 15 януари
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник не е добър ден за изясняване на отношения, освен ако не сте решили да признаете чувствата си пред някого. Затова пък може да пазарувате смело вещи, които по някакъв начин са свързани с любовта. За да сте сигурни, че сте уцелили правилната покупка, заложете на синия или оранжевия.

Телец

Този понеделник ще е наситен с любовни авантюри. Ако сте обвързани и искате да докажете сериозността на чувствата си, може да направите изненада на любимия човек. Но дори със сериозна връзка рискът от флирт е налице. Бъдете внимателни.

Близнаци

Началото на деня ще ви посрещне с приятна среща или добра новина. Звездите ви обещават спокоен и щастлив ден, заради приятна любовна атмосфера. Може обаче да се окаже, че вие трябва да сте инициатор на събитията.

Рак

Този понеделник може да забавите темпото, най-вече ако работите от вкъщи. Имате нужда от този ден, за да си направите равносметка на станалото до тук и да помислите дали не може да дадете повече от себе си в друга насока.

Лъв 

Този понеделник е подходящ за отправянето на предложения и представянето на нови идеи и проекти. Също така през втората част на деня ще имате късмет и в реализирането на любовни замисли. Романтиката е във въздуха, а вие ще сте просто неустоими.

Дева

Този понеделник е добър за всякакъв вид спекулации. Лесно ще може да убедите околните в невинността си за ситуация, в която някой е сгафил и е трудно да се докаже точно кой. Ако нямате проблеми със съвестта може да действате с размах.

ПРОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Моят съвет: Не губете време да се тревожите за кожата или теглото си. Развивайте способностите си, това, което ви е дадено на тази земя.

Мерил Стрийп

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама