Любовна изненада очаква една зодия на 29 октомври


Любовна изненада очаква една зодия на 29 октомври
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден ще бъдете по-уязвими от обикновено. Все пак не се затруднявайте допълнително с прекалено сложни подходи към случващото се. Ограничете се с най-обикновено наблюдение на нещата.

Телец

Днес ще се случи нещо необикновено и въпреки изненадата, случващото се няма да ви навлече никакви неприятности. Напротив, скоро ще разберете, че промените ще ви донесат само радост.

Близнаци

Днес ще бъдете в състояние да оказвате сериозно влияние върху тези, които взимат важните и отговорните решения. При подходящ повод ще можете да се възползвате от този успех.

Рак

Днес рискувате да сменяте мнението си през един час. Това може да подведе някой, който да ви повярва. Хубавото е, че всичко ще мине без последици. 

Лъв

Игнорирайте подозрителните погледи, които ще получите. Сега нямате време за губене, за да обяснявате замислите си. Действайте направо.

Дева

Днес ще ви се наложи да се борите с изкушението да споделите всичките си тайни. Може само да загубите от подобно действие. 

Везни 

Днес не правете никакви експерименти, освен ако не сте готови да поемете риск. От друга страна ако сте преценили добре всички възможности може да действате по-смело.

Скорпион

Това е ден, в който да следвате всички планове стриктно. Най-малкото отклонение ще обърка всичко и ще трябва да започнете от начало.

Стрелец

Днес не пренебрегвайте странните предложения. Ако не се изискват прекалено много ресурси от ваша страна, няма причина да не опитате да участвате. 

Козирог

Днес очаквайте непредвидени резултати от ваша скорошна постъпка. Не сте направили нищо лошо, така че няма от какво да се срамувате.

Водолей

През този ден не се захващайте със сериозни дела. Прекалено романтично сте настроени и бързо губите мисълта и дисциплината.

Риби

Днес може да чуете обида по свой адрес. Последното, което трябва да направите, е да се засягате. Усмихнете се и продължете напред.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама