Нещо МАГИЧЕСКО в хороскопа за 31 декември


Нещо МАГИЧЕСКО в хороскопа за 31 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този ден най-доброто, което може да направите за себе си е да помислите за собствения ви комфорт. Очакват ви запознанства с приятни хора.

Телец

В последния ден на годината контролирайте емоциите си. Намерете време за творчески занимания и изкуство, създайте си малко красота, подарете си нещо, пък макар и дребно.

Близнаци

Нечия грешка може да преобърне плановете ви с главата надолу. Ваша лична тема може да се окаже изключително интересна, но бъдете внимателни със споделянето на подробности.

Рак

През този ден е възможно да почувствате пренапрежение и неспособност да се насладите на деня. Не бързайте – можете да направите много, но разпределете правилно силите си.

Лъв

През този ден е добре да обмислите приоритетите си. Избягвайте празните разговори и хората, които витаят в облаците. Полезно е символично с нещо да се простите, да изхвърлите от дома си ненужните вещи.

Дева

През този ден не позволявайте да оказват натиск върху вас или да ви прехвърлят чужда отговорност. Намерете решение на сложен въпрос, така че да не ви обвинят в търсене на изгода.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Преминала съм през всичко разновидности на ада. Но никога не позволих това да ме сломи. Никога!

Тина Търнър

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама