Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 15 декември


Нещо ВЪЛНУВАЩО в хороскопа за 15 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този петък не предприемайте сериозни стъпки без да сте съгласували действията си с половинката ви, особено ако касаят връзката ви. Не забравяйте, че сте двама, в противен случай може да предизвикате прекалено сериозен разговор.

Телец

Присъствието ви днес ще зарадва изключително много някого. Следете за съответна реакция, защото може да пропуснете важен момент, който да разнообрази съществено живота ви.

Близнаци

През този ден може да преживеете неясноти с документи. Проверявайте добре адреса и цялата информация, с която боравите. Това ще ви даде още един шанс да проверите грешките си.

Рак

Затишието пред буря е напрягащо, затова сами си измислете по-активно занимание, в което да вложите енергията си. Нека бъде по ваше желание, за да избегнете то да ви бъде натрапено от някой друг.

Лъв

Почивката е задължителен елемент от работната седмица и започнете да мислите за нея отсега. Заслужавате най-добрия начин да отдъхнете, така че не жалете средства да се разтовари възможно най-комфортно.

Дева

Едно кратко пътешествие ще ви се отрази добре. Ако не е възможно да го започнете още в петъчния ден помислете, къде бихте могли да отидете през уикенда поне за едно денонощие.

ДОЧЕТЕТЕ ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

В живота няма такова нещо като рано или късно... Всичко се случва точно когато трябва.

"Любов", Елиф

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама