Романтичен ден очаква една зодия на 3 юли


Романтичен ден очаква една зодия на 3 юли
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този вторник не изневерявайте на принципите си. Малко кривване в една или друга посока може сериозно да ви отклони от същата. А вие вече сте изминали прекалено много път.

Телец

Този вторник заложете  на добрите обноски и таланта за на дипломат, ако ви предстоят преговори. В личен план се опитайте да бъдете максимално обективни. Сега нямате нужда от никакви сътресения. 

Близнаци

Днес ще може да се разберете с всекиго и по всяка тема. През деня използвайте възможностите си  за договаряне на по-добри условия на работа. Вечерта направете всичко възможно, за да убедите половинката ви уникалността на вашата любов.

Рак

Денят е подходящ за командировки и водене на преговори много лесно ще може да убедите отсрещната страна В правотата. Необходима ви е  само малко повече увереност. 

Лъв

Денят е подходящ за манипулативни действия, доколкото са позволени във вашия бизнес. Вие много добре знаете къде са границите а, така че не се страхувайте, че ще ги преминете.

Дева

Денят е подходящ за полагане на грижи за външния вид. Всички  козметични процедури ще са успешни, резултатът от тях ще се задържи по-дълго от обикновено.

Везни

Днес ще имате повишена нужда от романтика. Не се притеснявайте да споделите желанията си с любимия ви човек. И вие имате нужда от разпускане.

Скорпион

Сега не ти какво борците и съвсем не е задължително да се приземявате. Дайте си повече време за връщане в реалността. Сега може да си го позволите.

Стрелец 

Това е ден, в който е добре да се разплатите с хората, на които дължите нещо. Не съжалявайте за даденото и не забравяйте че някога и вие сте получили.

Козирог

Предизвикателствата в работата ви съвсем не са обикновени. Затова не се колебайте да се обърнете за помощ към вашите партньори, на които самите вие преди време сте помагали. 

Водолей

Още сутринта ви очаква изненада, в която може да промени плановете ви. Със сигурност в това развитие на нещата стои по-ползотворно и интересно за вас.

Риби

Посрещнете деня с удобни обувки. Очаква ви много тичане насам-натам, но и много ползотворна работа. Вземете плодове в чантата си и се въздържат от приема на нездравословни храни.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Когато ти се даде възможност да бъдеш прав или добър, избери да бъдеш добър.

"Чудо"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама