Градина на времето: Модните отличници на Мет Гала 2024 (СНИМКИ)


Градина на времето: Модните отличници на Мет Гала 2024 (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images

Всяка година червеният килим на Мет Гала създава някои от най-запомнящите се модни моменти за всички времена. Снощното събитие в Ню Йорк със сигурност не бе по-различно!

Темата „Спящите красавици: Пробуждане на модата“, която кореспондира с литературното произведение „Градина на времето“, даде повод на много знаменитости да блеснат в персонализирани творения. По традиция, най-добре облечените звезди не са тези, които носят най-красивите или скъпи тоалети, а тези които са интерпретирали въпросната тема по обмислен и неочакван начин.

1. Зендая

След като „разтърси“ няколко страхотни тенис визии, за да популяризир “The Challengers”, Зендая запази инерцията на безпогрешния си стил за червения килим. Съпредседателката на Met Gala 2024 пристигна в синя рокля на Maison Margiela с едно рамо, включваща сложни 3D листа и горски плодове, които тя съчета с пернат аксесоар в стил Клара Боу.

За да не решите, че една визия ще бъде достатъчна за Зендая във вечерта на нейното съпредседателство, тя отново мина по килима часове по-късно в черна архивна рокля от модната колекция на Givenchy за пролет 1996.

2. Дженифър Лопес

Дженифър Лопес е модна икона от десетилетия, така че не е изненадващо, че нейният външен вид беше запомнящ се. Тя пристигна в архитектурна прозрачна персонализирана рокля на Schiaparelli с искряща сребърна бродерия, драматични рамене и кръгъл шлейф.

Вижте още: Интимно: Ралф Лорън направи ревю в офиса си в Ню Йорк (ВИДЕО)

3. Ариана Гранде

Продължавайки поредицата си от визии на тема Глинда, Ариана Гранде пристигна на събитието в персонализирана рокля на Loewe със седефен корсаж и луксозна плисирана пола.

4. Ким Кардашиян

Продължавайки традицията си да не пропуска Мет Гала от 2013 година насам, Ким Кардашиян заложи на прилепнала модна рокля на Maison Margiela с флорални бродерии на полата и плетена горна част.

5. Джиджи Хадид

Джиджи Хадид поднесе на феновете си максимален блясък в бяла рокля на Thom Browne с жълти рози, черна гарнитура и обемен шлейф.

6. Ел Фанинг

Като истинска Спяща красавица (тя изигра Аврора във филмите за Maleficent), летвата беше висока за Ел Фанинг тази година и актрисата се представи отлично в тази чиста, скулптурна рокля на Balmain. Майсторството е абсолютно хипнотизиращо.

Вижте още: Хитрост или лудост: Чантите вече не са аксесоари, а инвестиции (СНИМКИ)

7. Сара Джесика Паркър

Винаги готова за модни премеждия, Сара Джесика Паркър пристигна на стъпалата на музея Метрополитън в структурирана, бродирана рокля на Richard Quinn, която тя съчета с бижута Briony Raymond и очарователна шапка на Philip Treacy.

8. Ума Търман

Ума Търман изглеждаше невероятно елегантна в прашно синя рокля на Tory Burch, включваща корсет с корсет, обемен шлейф и изкусно изработени рамене.

9. Никол Кидман в Balenciaga


10. Лана Дел Рей в Alexander McQueen

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Мода


Реклама

Мъжете може да са открили огъня, но жените са открили как да си играят с него.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама