Седмичен хороскоп 25-31 декември


Седмичен хороскоп 25-31 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Началото на Коледната седмица ще ви предложи много разнообразни занимания. От приятелски събирания до топлината на взаимността от срещите с роднини. Бъдете добронамерени и положителни, за да привлечете именно такива събития в празничната седмица. В края на седмицата се въздържайте от взимането на решения и обсъждането на сериозни въпроси, които сега няма да може да придвижите.

Телец

Седмицата ще ви предолжи заслужени положителни емоции. Сторили сте много добрини и сега е ваш ред да приемате тези дарове. Замисленото през седмицата ще се осъществи по най-приятния начин. Направете така, че да се видите, с колкото се може повече приятели през почивните дни.

Близнаци

През тази седмица ще сте човекът, който ще събере заедно всички хора, които са имали някакви неразбирателства през годината. Ролята на съветник може да ви натежи, но мисията ви е благородна. Постъпките ви ще бъдат възнаградени.

Рак

Тази седмица ще се къпете в любов и признателност. Сега може да се отдадете на сантименталност и да изживее всички емоции, които празничната вечер ще ви предложи. Някои от вас ще срещнат истинската любов.

Лъв

Тази седмица ще имате своята заслужена почивка. Имате право да се почувствате като цар и да се насладите на всички облаги, които ви се полагат след сериозната работа през годината.

Дева

Тази седмица ще ви дари много красота и блясък. Не се колебайте да изглеждате винаги перфектни. Вашата задача е да внесете още повече красота и финес в празничните дни.

ДОЧЕТЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Най-голямото щастие е да чувстваш, че си обичан...Не да го знаеш, а да го чувстваш!

Eлиф Шафак

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама