Седмичен хороскоп за 4 - 10 май


Седмичен хороскоп за 4 - 10 май
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През тази седмица не се колебайте да вземете това, което ви се полага. Щом сте сигурни, че имате пълни права - действайте. В работата може да се наложи да се приспособявате към нови методи на работа. Важното е да сте в крак с времето. Не отказвайте обучение. То може да ви се стори малко по-дълго, но бъдете сигурни, че времето ще мине много бързо и приятно. В личен план е важно да сте откровени с партньора си.

Телец

През тази седмица не се колебайте да бъдете по-категорични в исканията си с настоящия ви работодател. Четвъртък и петък са добро време за търсене на романтично приключение без особени задължения. В края на периода щастието ще ви намери в лицето на нов приятел, който ще се посвети на това да ви покаже най-добрите страни от живота. Въздържайте се от залагания.

Близнаци

Това е време, в което да започнете да се държите сдържано, а вашите действия и решения да станат по-осъзнати и балансирани. Най-важните проблеми ще бъдат решени без никакви жестове от ваша страна. Втората половина на седмицата е време за преосмисляне на ценностите и за преразглеждане на плановете. Някои ще искат да прекратят любовна връзка, която дълго време им е била в тежест, докато други ще потърсят по-изгодна работа.

МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА МАЙ ТУК!

Рак

През тази седмица се опитайте да се отървете от стари навици, които пречат на развитието ви и ви държат на едно място. Сега е време да престанете да ровите в миналото и да търсите виновни. Имате шанса да построите живота си наново - с нови приятели, нови възгледи, но най-вече - нови вие! В здравословно отношение също може да направите някои промени, за да наблегнете на полезната храна и повишаване на двигателната си активност. Бъдете внимателни при започването на нова романтична връзка.

Лъв

През тази седмица вашите приходи ще нараснат, благодарение на положителните промени в професионалната сфера. В средата на периода дългогодишните тайни отново могат да напомнят за себе си. Възможно е да бъдете озадачени от случващото се и няма да можете да повлияете на хода на събитията. Най-важното е да не се влияете от клюки и интриги. Не изпадайте в излишни обяснения.

Дева

През тази седмица всичко ще застане на мястото си и всеки ще знае своята роля. Отметнете подобни задачи, колкото се може по-бързо, за да не мислите по семейни въпроси. Сега силите ви ще трябва да са изцяло насочени към професионалните ви задължения. Родителите от знака ще се потопят и в отговорностите за децата. Дайте всичко от себе си и резултатите от усилията ви ще бъдат превъзходни.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Иска се много доверие, за да споделиш недостатъците си с приятел. Иска се обаче много повече, за да споделиш неговите.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама