Месечен хороскоп за май 2020


Месечен хороскоп за май 2020
Снимка: iStock/Guliver

Овен

През този месец ще имате много нови неща за учене. Предстоят ви наситени моменти. Ако съберете сили да се впуснете в предизвикателството, ще излезете от него с много нови качества и умения. Усилията няма да са малко, но наистина е добре да ги положите. В средата на периода може да помислите за промяна в дома си. Имате крещяща нужда от смяна на обстановката. Това ще ви зареди с нови сили. В личен план помислете дали не бъркате нещо в старанието си да не прекланяте глава. Може би едно леко признание, че отсрещната страна е права ще ви донесе много повече щастие, отколкото вашата победа.

Телец

През този месец е добре да сте неуморни. Вдъхновение няма да ви липсва, но е важно да не се отказвате по средата на пътя. Ако в един момент ви стане прекалено тежко, може да си дадете известна почивка, за да може да продължите напред с нови сили. Средата на месеца е добро време за обновяване на дома или гардероба - преценете добре точно от какво имате нужда и не правете необмислени разходи. Някои представители на знака може да помислят да продължаване на образованието си. В края на месеца не се колебайте да заявите ясно своите желания. Понякога не трябва да правим прекалено големи компромиси с личния живот.

Близнаци

Това е месец, в който ще може да осъществите ваши отдавна бленувани желания. Периодът е спокоен, повечето хора са в почивка и това ще ви помогне да се работите по-уверено. Не пропускайте това време, за да подредите нещата така, както вие бихте искали. Мнозина от вас може да сменят местоработата или дори местожителството. Заложете на устойчивостта и спокойствието. Това са нещата, които днес са безценни. Средата на месеца е подходящо време да почивка и възстановяване на силите и вярата ви в живота и хората. Необвързаните представители на знака ги очаква романтично приключение. В края на месеца е добро време за семейните представители на знака да помислят за попълнение в семейството.

ВИЖТЕ ТУК КЪСМЕТЧЕТО СИ ЗА МАЙ

Рак

През този месец ще бъдете затрупани от любов. Обичайте и се оставете да бъдете обичани. Сега в живота ви настъпва нов период, в който ще имате незабравими спомени, но и ще градите основите на вашето бъдеще. Вашата прозорливост и кураж ще ви помогнат да изградите истински и ценни отношения, които да са ви опора в живота. В средата на месеца ще получите добра новина, свързана с наследство. Периодът е добър за финансови операции, може да очаквате постъпления. В края на периода не се колебайте да бъдете честни с близките и себе си. Очаква ви разрешаването на сериозен семеен въпрос, свързан с по-възрастни роднини.

Лъв

През този месец заложете на сигурността. Каквото и да правите, мислете две крачки напред. Нека не ви притеснява какво ще си кажат другите. Все пак се опитайте да оставите по-голяма част от действията си в тайна. Това се отнася както за личния, така и за професионалния ви живот. Началото на месец е добро време за активни професионални действия. Втората част или края на месеца е най-доброто време за почивка. Подарете си няколко дни, в които да не мислите за нищо и да се оттърсите рутината. Ако го направите с любимия човек, ще имате незабравими спомени.

Дева

Това е месец, който ще закрепи отношенията в семейството, с близките и приятелите си. От друга страна необвързаните представители на знака ще трябва да помислят за бъдещето на връзката си. От вас се очаква инициатива или отговор. Ако ги забавите, може да настъпи значителна промяна в отношенията с партньора. В служебен аспект средата на месеца ще е силен период. Тогава ще може да направите сериозен пробив в бизнес отношение. В края на месеца не правете компромиси със здравето си. Спазвайте всички правила за безопасност при практикуването на екстремни спортове, не тръгвайте сами в планината.

НАУЧЕТЕ ЗА ОСТАНАЛИТЕ ЗОДИИ ТУК!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Зодии


Реклама

Зад всяка успешна жена... стои кош с мръсно пране.

Сали Форт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама