Анита Мейзер: Мислех да се самоубия


Анита Мейзер: Мислех да се самоубия
Снимка: БГНЕС

Анита Мейзер сподели, че е мислела да направи опит за самоубийство с хапчета. Това заяви в интервю за bTV Мисис България 2014.

"Осъзнавам, че съм от дебилните българи и му благодаря на проф. Христов. До преди ден-два не съм погледната един документ, свързан с делото. Сега видях прекалено много грешки и неверни неща и се надявам следващите съдии да ги видят и да се изчисти името ми", каза още тя.

"Ние си бяхме страхотна двойка - той с неговите мускули, аз с моите силикони", обобщи Мейзер отношенията си с бившия си мъж.

В обяснение за инцидента, при който съпругът ѝ Николай Димов загуби живота си, Мейзер каза: "Ники имаше страхотно его и по никакъв начин не можеше да го накара да прави нещо, което не иска. Не зная дали ще изляза жива и здрава, а да си отида от този свят невиновна за убийството. Каквото ме накара той – това съм направила.

Когато обичаш един човек, ти не мислиш, че може да се случи нещо. Коя нормална жена би искала да се окаже, че се случва най-фаталното? За него това бяха най-елементарни найлончета и той искаше да си направи експеримент. Не искам да влизам в подробности, защото следват още две дела. Той си е мъжкар, искаше да се представи по най-добрия начин. Тук ме вържи, там ме вържи и стана най-голямата беля."

"Направих абсолютно всичко, което можех да направя", категорична е Мейзер.

"Не можах да го оплача по начина, по който исках да го направя. Не зная защо Господ реши да се случи точно на мен. Роднините му се опитват да наложат в съзнанието на общество, че аз съм го убила", каза още Мейзер.

"Каквото той ме накара – това направих. Не звъннах три часа на полицията, защото се страхувах от сестра му. Ако бях в Америка, щях да звънна, защото вярата ми беше 100%. А сестра му има връзки навсякъде и се уплаших. Няма как да го убиеш Николай Димов. Принудих се да се призная за виновна. Пет месеца откачих в ареста", допълни още тя.

Мейзер заяви, че прокурор ѝ е казал, че ако се признае за виновна, 99% ще получи условна присъда.

Анита отрече и това, че е предлагала подкуп на полицаите: "Аз като съм му ги дала, той защо не ги е взел. Къде са моите пари от сейфа ми?"

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Без жената мъжът е просто нелепа шега.

"Цар Плъх"

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама