Мъжът на Юлияна Дончева разказа за катастрофата с полицейска кола


Мъжът на Юлияна Дончева разказа за катастрофата с полицейска кола

"Това е един инцидент, който се случва доста често – ако в него не участваха популярно лице и специализиран автомобил, едва ли щеше да е такава сензация." Така MMA боецът Станислав Недков-Стъки обясни инцидент, при който блъсна полицейски патрул и рани полицай.

По думите на Стъки пред Нова телевизия, полицаите догонили кола, която била минала на червено. Те я спрели, но полицейската кола не била включила аварийни светлини, а само буркана. Това заблудило Стъки, който помислил, че колата се движи и късно осъзнал, че не е така.

Инцидентът става факт на Околовръстно шосе на София, при Симеоновско шосе, като по думите на съпруга на Юлияна Дончева, той не е карал с висока скорост, тъй като става въпрос за завой.

При удара двамата полицаи се блъскат съответно във волана и в таблото на колата си. За щастие те нямат фрактури.

"Въпросът е къде да спират полицаите нарушители, след като в България няма такива специални места. Време е законодателят да помисли по въпроса", призова Стъки.

Той призна, че му е взета шофьорската книжка и тя ще му бъде върната след заплащането на акта. Освен това Стъки имал и друго нарушение, като и то трябвало да бъде платено, за да си вземе книжката – санкция за превишена с около 10 км/ч скорост.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Звезди


Реклама

Всеки мъж сам си поставя "оценка", избирайки жената до себе си. Някой избират шестицата, други се оценяват за среден.

Камен Донев

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама