Седмичен любовен хороскоп за 4-8 ноември


Седмичен любовен хороскоп за 4-8 ноември
Снимка: istock/ Guliver

Овен

През първата седмица на ноември ще се радвате на сериозна подкрепа от страна на партньора, особено ако имате финансови затруднения или нужда от съвет, свързан с финансов въпрос.

Телец

Тази седмица предлага много емоции, тъй като любовният и социалният ви живот ще се слеят. Това е добре дошло за вас, защото получавате всичко в едно.

Близнаци

Може би е време да споделите с любимия човек амбициите си, свързани с кариерата. Той ще ви предложи подкрепа, а доверието ви ще премине на ново ниво.

Рак

Трябва да промените мирогледа си и да „влезете в обувките” на половинката си. Това е единственият начин да получите отговори на важни за вас въпроси, както и да си обясните държанието на партньора.

Лъв

Ако чувствате, че сърцето ви е пълно с любов и щастие, може би не е лошо да се опитате да вербализирате чувствата си. Това ще зарадва партньора.

Дева

Дори да изпитвате тревожност по отношение на любовта, това ще отмине към средата на седмицата. Периодът е подходящ да планирате романтично пътуване, било то и само за уикенда.

Везни

Чувствате се така, сякаш сте открили вашата сродна душа. Колкото и да сте щастливи в любовния си живот, не споделяйте мислите си на глас, защото може да подплашите половинката, особено ако връзката ви е нова.

Скорпион

Ноември е решил да ви повози на любовната вълна категорично. Либидото ви е с космични величини, така че страстта ще властва във вашия дом.

Стрелец

През идните 5 дни вниманието ви ще бъде концентрирано върху някакви положителни промени у дома. Може би искате да освежите интериора, а може и да имате нужда просто от по-празнична есенна атмосфера.

Козирог

Любимият човек се нуждае от вашата подкрепа, затова не забравяйте да бъдете до него, макар неговите тревоги да ви се струват детински и неоснователни.

Водолей

Обвързаните Водолеи ще се радват на внимание от срещуположния пол. Това може да подразни половинката, но на вас ще ви даде самочувствие и смелост.

Риби

Мислите ви ще бъдат изпълнени със сантиментални размисли и романтични идеи, които ще искате да сподели с партньора, но за съжаление ще останете неразбрани.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

На жените им е нужен повод, за да правят секс. На мъжете им трябва просто място.

Били Кристъл

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама