Жизел Бюндхен: Исках да се самоубия


Жизел Бюндхен: Исках да се самоубия
Снимка: Getty Images/Guliver

Бразилският супермодел Жизел Бюндхен разкрива подробности за личния си живот в новите си мемоари "Лекции: Моят път към смисъла на живота", които скоро ще излязат.

В тях тя проговаря за първите пристъпи на паника, които започнали да се случват преди 15 години, в началото на кариерата й като модел, и в крайна сметка са довели до мисли за самоубийство. Книгата разказва и за връзката й с актьора Леонардо ди Каприо.

"Наистина размишлявах за това, че ако скоча от балкона, всичко най-накрая ще свърши и няма да се притеснявам за моя свят, който постоянно се смалява. Мислех, че всичко около мен може да ме убие. Първо това бяха самолетите, асансьорите, тунели, хотели, ателиета и коли. Накрая се страхувах дори от апартамента си. Той се превърна за мен в клетка, чувствах се като животно в плен и не можех да дишам нормално. Мислех, че би било по-лесно, ако просто скоча", разказва тя пред сп. People и добавя, че лекарите са спасили живота й.

"Пушех, пиех по бутилка вино и три кафета на ден, а после се отказах от всичко това за един ден", казва Жизел, която в момента е щастливо омъжена за спортиста Том Брейди, с когото имат 2 деца.

Източник: БГНЕС

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Звезди


Реклама

По-скоро бих се доверил на женския инстинкт, отколкото на мъжкия разум.

Станли Болдуин

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама