5 цвята, които ще са хит при прическите за пролет 2024 (СНИМКИ)


5 цвята, които ще са хит при прическите за пролет 2024 (СНИМКИ)
Снимка: iStock

Не знаем за вас, но ние броим дните до пролетта. За да ви помогнем да освежите тези последни няколко седмици от зимата, сме събрали малко вдъхновение за нови и свежи цветове на косата. Ето кои нюанси се насочват направо към списъка с тенденции.

Вижте още: Как да носите опушен грим през пролет 2024 (СНИМКИ)

1. Бежово русо

След господството на по-ярките червени цветове, които наблюдаваме от няколко сезона, може би жадувате за нещо малко по-неутрално за пролетта? Въведете бежово русо, вдъхновено от емблематичното русо на Фара Фосет. Докато златисто червените нюанси замениха хладните платини миналата година, тази година е свързана с намирането на истински неутрален нюанс.

2. Розово русо

Ако вече сте блондинка, препоръчваме ви първо да тонирате косата си, за да създадете равномерно платно. След това можете да създадете своя собствена персонализирана комбинация от розово, като разредите нюанса, който нанасяте в корените, и изтеглите цвета постепенно към краищата.

Вижте още: 5 звездни гримьори и техните топ трикове за пролетен грим (СНИМКИ)

3. Захаросано синьо

Хилари Дъф е добре запозната със забавния цвят на косата. За да придобиете този жив нюанс, трябва първо да изсветите основата и да направите бързо предварително тониране, за да премахнете всички нежелани жълти нюанси. Това е важна стъпка, защото синьото, смесено с жълто, може да излезе зелено.

4. Сребърна лисица

2024 ли е годината, в която сте решили да оставите белите си коси под светлината на прожекторите? За да преминете през този междинен етап на растеж, можете да помолите вашия колорист да добави по-ярки отблясъци или по-тъмни кичури, за да смесите навлизащите сиви нюанси с останалата част от косата ви.

5. Опушен кестен

Друг вариант за всички брюнетки: пепеляво кафяво. Изберете неутрален пепеляв тон, за да създадете дълбочина и контраст.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Красота


Реклама

Еманципацията на жените доведе до загуба на тайнствеността и мистерията на жената.

Грейс Кели

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама