4 интериорни решения, които ще са хит през 2021


4 интериорни решения, които ще са хит през 2021
Снимка: iStock/Guliver

Тенденциите в интериорния дизайн постоянно влизат и излизат от мода, като понякога са по-експедитивни и от света на модата. Според професионалните интериорни дизайнери някои трендове в декорирането ще бъдат навсякъде през новата година, за сметка на други добре познати ни стилове.

КАК ДА ЧИСТИТЕ РАЗЛИЧНИ ПОДОВИ НАСТИЛКИ

1. Кухня в мат вместо гланц

През последните години видяхме подема на гланцовите повърхности в кухнята. Но трендът ще отшуми през 2021 година, отстъпвайки място на естествените материали и cottage визия с малки плочки (по възможност мозайка), много дърво и светлина.

2. Цветни акценти вместо минималистично бяло

Изцяло белият интериор и като цяло епохата на минимализма у дома приключва. Следващата година хората ще се върнат към създаването на визуален интерес чрез цвят.

3. Изчистен нюд латекс вместо акцентна стена

Акцентната стена е тази, която е боядисана или тапетирана по различен начин от останалите в стаята. Тенденцията се наложи като начин едно пространство да стане по-интересно, но вече се приема за демоде и твърде разсейваща.

4. Ефектни полилеи вместо окачени тавани

Модата на окачените тавани влезе около 2010 година и се задържа наистина дълго. 10 години виждахме този тренд в холове, кухни, бани и дори коридори. Но ефектните осветителни тела ще са истински хит през новата година!

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама
Реклама

Старостта не е място за глезени момиченца.

Бети Дейвис

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама
Реклама