Интериорът на дома ви издава каква личност сте


Интериорът на дома ви издава каква личност сте
Снимка: iStock/Guliver

Домът ви е мястото, където прекарвате по-голямата част от времето си и трябва да носи усещане за уют и релакс. Поради тази причина вашето жилище трябва да отразява уникалните ви черти, интереси и качества. Но как точно да разберете какъв стил или схема на дизайн ви представя най-точно?

Разгледайте дома си и ще забележите, че имате стил. Ние намираме вдъхновение в социалните мрежи/изданията за домашен дизайн и го прехвърляме в нашите собствени домове през цялото време. Независимо дали сте модернист, минималист, еклектик, индустриалец и т.н., вашият дом е вашето платно. Всеки дизайнерски стил има уникална връзка с типовете личност. Вижте кой от тези стилове на интериорен дизайн най-добре ви отразява.

Стил на дизайна: Скандинавски

Личност: Приветлива, стилна, интересуваща се от култура и елегантност.

Този прост и неусложнен интериорен дизайн съдържа изобилие от стил и комфорт. Минималистичността и функционалността са ключът към постигането на този външен вид във вашия дом. Основните цветови схеми включват варовик и дървесни тонове. Обилните количества свещи и текстури във всички пространства издават привлекателен, топъл усет.

КАК ДА ДЕКОРИРАМЕ В СКАНДИНАВСКИ СТИЛ

Стил на дизайн: Минималистичен

Личност: Интровертна, организирана, методична и ефективна.

По-малкото е повече е ключът към този стил. Минимализмът използва съкратени естетически дизайнерски елементи, свеждайки всичко до най-простите му качества. Голите кухненски плотове и място за всички уреди са характерни за него.

Дизайнерски стил: Модерна ферма

Личност: Модерна, но класическа, оживена и елегантна.

Рустикалната естетика е възприета в този модерен, но класически стил на интериорен дизайн. Нов живот е вдъхнат на мебели с различни цветове и нови покрития. Хвърлените възглавници и достатъчно места за сядане са добре дошли за компаниите да се събират. Акцентите на битпазара придават завършек на този стил.

Стил на дизайна: Класически

Личност: Спокоен, елегантен и балансиран.

Ще откриете традиционен, но вечен декор в домовете с този стил на интериорен дизайн. Датиращ от Европа от 17-ти  век, класическият дизайн обхваща историята и наследството. Цветовите схеми използват спокойни, неутрални тонове като маслина, бежов крем и злато.

КРЕАТИВНИ ИДЕИ ЗА ДОМАШНИЯ ИНТЕРИОР

Стил на дизайна: Модерен

Личност: Воден, организиран и професионален.

Привлича ли ви елегантен, просторен, опростен дизайн, който е фокусиран върху функцията и организацията? Модерният дизайнерски стил обхваща изчистени архитектурни линии и кубистични форми. Основните цветове са черно, бяло и неутрални с живи тонове, използвани като акценти.

Без значение къде ви отвежда животът, домът е мястото, където се връщате отново и отново.Той трябва да бъде място за комфорт, безопасност и себеизразяване. Вашият стил на интериорен дизайн има предназначение и значение, изпраща ясно съобщение.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Най-красивият грим за една жена е страстта.

Ив Сен Лоран

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама