На гости в кокетния провинциален дом на Сиена Милър (ВИДЕО)


На гости в кокетния провинциален дом на Сиена Милър (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Guliver

Когато актрисата Сиена Милър за първи път видяла вилата със сламен покрив от 16-ти век в Бъкингамшър, Англия, тя се влюбила от пръв поглед. „Това беше време, когато пресата ми обръщаше много внимание и исках някъде да избягам. Купих къщата ей така - тя предлагаше убежище. Исках и място, където семейството и приятелите ми могат да се събират. Има подхранващо усещане, това е дом със сърце“, казва тя.

Когато не участва във филми и телевизионни сериали, Сиена, нейната дъщеря, приятели и семейство прекарват страхотни моменти в къщата. Може ще е изненадващо за мнозина, но повече от десетилетие тя оставя почти недокоснат избелелия интериор, с който е закупена къщата. По време на пандемията обаче, когато решава да възстанови къщата, Сиена знаела на кого да се обади. „Исках къща на Габи!“ казва Милър, имайки предвид къщите на нейната добра приятелка Габи Делал в Лондон и Корнуол.

Делал, филмов и театрален режисьор по професия, била щастлива да се заеме с проекта – за щастие, пандемията я хванала в Лондон, а Милър била в Ню Йорк по време на изолацията. „Това, което беше красиво, е, че тя просто ми се довери и имахме сделка – беше ѝ забранено да идва там шест месеца, докато не завърша проекта“, казва Делал.

Това обаче не било просто преобразяване. Габи Делал, която била гостувала в къщата много пъти, познавала имота добре и винаги е виждала истинския му потенциал. Първо, тя изнесла цялата покъщнина - включително гардероби, кутии, дрехи, шкафове, мебели и матраци. След това, Делал наела строители, които започнали работа по подмяната на всички прозорци, настилки и скосени тавани. Старият гараж бил преобразуван в спалня за гости, които редовно оставали, дори когато Милър била в Ню Йорк или снимала.

Провинциалното имение на Сиена Милър определено прави впечатление със своя еклектичен интериор, където ретро килими, индустриални елементи и други домашни елементи се смесват в неочаквани съюзи, излъчващи топлина, безупречен вкус и сърдечен характер.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Никой не може да ви накара да се чувствате по-низши без вашето съгласие.

Елинор Рузвелт

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама