"Насищане" с цвят: Интериорният хит на 2023 (СНИМКИ)


"Насищане" с цвят: Интериорният хит на 2023 (СНИМКИ)
Снимка: Instagram

Тази жизнена техника, станала популярна като “color drenching”, позволява на собствениците на жилища да изложат любимите си нюанси (и личността, разбира се!) на показ.

Кремаво белите стени, земните и органичните бежови тонове отдавна са издържали изпитанието на времето в домовете ни. Тези нежни и спокойни палитри няма да излязат от мода скоро, но нова тенденция - насищане с цветове - натиска пауза върху бледите нюанси и вместо това прегръща непримиримата наситеност.

Интериорните тенденции на 2023: Clustercore (СНИМКИ)

Тази тенденция включва боядисване на всяка повърхност – стени, таван, первази, тапицерия, врати – и насищане на пространството с един цвят. Това създава завладяващо изживяване, което само по себе си има уау фактор. След години на минималистичен дизайн, хората жадуват за индивидуалност и енергия в домовете си и искат да живеят в ярка, стимулираща среда. Има известна доза жизненост и игривост, които тази тенденция внася незабавно във всяко пространство, инжектирайки характер.

Можете да изберете нюанс, който е мастилен и наситен – като изумрудено зелено, оранжево или магента – или можете да опитате с по-малко наситен цвят, като меко синьо или кремаво жълто. Можете дори да контролирате наситеността, като изберете колко и къде да приложите цвета. Какъвто и път да поемете, техниката за „насищане“ в пространството незабавно добавя дълбочина, измерение и визуален интерес.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Дом


Реклама

Колко нечестно! Само едно здраве и толкова много болести!

Виктор Шлихтер

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама