4 идеи за великденски занимания за децата


4 идеи за великденски занимания за децата
Снимка: iStock/Guliver

Великденските празници вече чукат на вратата ни! Имате ли някакви идеи как да забавлявате децата, докато са във ваканция? Ако отговорът е „не”, днес ще ви предложим няколко страхотни великденски дейности за вас и вашето семейство – наистина чудесен начин за празнуване на Великден.

1. Рисуване със сламка

Изрежете различни по размер форми на яйчица от дебела хартия или картон. Вземете цветни бои (може и останали от боядисването на яйцата) и ги нанесете на различни места за предпочитане с капкомер. Вземете сламка и духайте въздух през нея, за да преместите боята и да я разнесете по хартиеното яйце, за да направите красиви и цветни дизайни.

6 ТАЙНИ НА ЯПОНСКОТО ОБРАЗОВАНИЕ, КОИТО СЪЗДАВАТ УСПЕШНИ ДЕЦА

2. Маска на великденски заек

Децата могат да създадат маска на зайче от битови предмети! Направете традиционно лице на зайче и го оцветете, сложете малко брокат за блясък, ластик отстрани и воала!

3. Зайче с отпечатъци от крачета

Този вариант е чудесен начин да позволите на децата да проявят малко креативност. Оформете малки заешки лица от хартиени чинии и използвайте отпечатък от крачето на вашето дете за ушите на зайчето. Тези спомени са чудесни за съхранение в кутия или подарък на всички баби и дядовци.

4. Великденски бурканчета за приятелите

Децата обичат да творят и подаряват своите творения на приятели, съседи и учители! Ще имате нужда от празни бурканчета, шоколадови зайчета, цветни бонбони, хартиена трева и други неща по избор. Подредете ги вътре по свое усмотрение и след това изрисувайте буркана.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Независимо дали приемат, или отказват, жените изпитват еднакво удоволствие от това, че са искани.

Овидий

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама