5 коледни филма за уютни семейни вечери (видео)


5 коледни филма за уютни семейни вечери (видео)
Снимка: outnow.ch

Няма по-празнично време в годината от Коледа - аромат на прясно изпечени курабийки, чай с мед и канела, борови клонки, закачливо украсени с безброй лампички. И ако това не ви е достатъчно, за да превключите на "коледна вълна", значи е време за коледни филми! Затова хващайте пуканките, съберете семейството и пускайте някой от тези 5 вечни класики.

1. "Наистина любов"

Наистина страхотна романтична комедия, превърнала се в класика през коледния сезон. "Наистина любов" е наситен както с много английски хумор, така и с невероятна актьорска игра в лицето на Кийра Найтли, Колин Фърт, Ема Томпсън и Алан Рикман. Дори да не харесвате този жанр, гарантираме ви, че с интерес ще проследите поне една от много сюжетни линии.

2. "Елф"

Ако се оглеждате за класически семеен филм с аромат на Коледа, то несъмнено трябва да изгледате "Елф"... за 7-ми път по всяка вероятност. Главният герой Бъди (Уил Ферел) разбира, че не е истински елф, макар да е отгледан от такива и се впуска в лудо приключение, търсейки истинския си баща в Ню Йорк.

3. "Докато ти спеше"

Няма начин да не се влюбите в хитовия филм от близкото минало, благодарение на който изгря звездата на Сандра Бълок. Обърканите житейски неволи на сладката Луси, продавачка на билети в метрото, ще приковат вниманието ви.

4. "Сам вкъщи"

Дори не сме сигурни как да представим този коледен шедьовър – класика на класиките? "Сам вкъщи" е филм, с който са израснали цели поколения млади хора. В тази така обичана семейна комедия Кевин (Маколи Кълкин) е забравен от семейството си, което отива на празнична почивка във Франция и бързо се научава да се грижи сам за себе си.

5. "Полярен експрес"

Ако търсите филм, носещ истинска коледна магия, при това със зашеметяваща анимация, значи е време да хващате влака, но не кой да е, а "Полярен експрес". Разбира се, компания ще ви прави Том Ханкс в главната роля, а по пътя ви предстоят много чудеса.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Коледен дух


Реклама

Истината е, че всички ще те нараняват; просто трябва да намериш онзи, за който си струва да страдаш.

Боб Марли

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама