Quantcast

Семейство

Това е любов: Съпрузи от 52 години изкачиха заедно Вихрен

  • Това е любов: Съпрузи от 52 години изкачиха заедно Вихрен
    Дата:
Дата: 14.07.2017
Iwoman.bg

Той е на 78 години, а тя - на 73 години. Заедно са от 52 години. Изкачват Вихрен, така както вървят и през живота – ръка за ръка.

Дълги години Вангелия и Асен Манолеви работят като учители в училище "Отец Паисий" в село Микрево, община Струмяни. Тя преподава математика, а той - химия. Именно в училището е и първата им среща. Пет месеца по-късно идва и годежът, а след това се раждат и двамата им синове. Днес Вангелия и Асен се радват и на четири внучки и един внук, пише Нова тв.

Единият от синовете им – Любомир Янев - продължава традицията и става учител, а съпругата му също е преподавател по математика. Дъщеря им Ваня също иска да преподава.

Именно тя реши да сподели в социалните мрежи как тази седмица баба й и дядо са изкачили заедно втория по височина връх в страната.

"Това е любов. И всичко казано тук е излишно. Няма дума, която да опише 52-годишни любов, уважение, разбирателство и доверие. Той не я пусна и за миг, когато я беше страх и й беше трудно. Тя не спря да върви напред, за да не стъпи той на грешно място.

Двамата заедно доказаха, че всичко е възможно. Стига да повярваш, стига да бъдеш сигурен, че плътно до теб бие още едно сърце”, написа тя.

Общо коментари / 0 Напиши коментар
Твоят коментар
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.