Това е най-младата баба в света (снимка)


Това е най-младата баба в света (снимка)
Снимка: iStock/Guliver

Ромка на 23 години беше записана в Книгата на рекордите на Гинес, ставайки най-младата баба в света, съобщи РИА Новости.

Рифка бяга на 12 години от дома си заради любимия си. Бащата на момичето побеснява и започва да ги преследва, защото не е получил исканата сума за Рифка. Младоженецът не е много по-възрастен от нея – едва 13-годишен. Двойката решава да узакони връзката си и се жени. Година след сватбата тя забременява и след 9 месеца се появява дъщеря им Мария.

След раждането на Мария, бащата на Рифка оставил двойката на мира. Не посмял да раздели родителите на внучката си. Когато е едва на 11 години, Мария съобщава на родителите си, че е влюбена и иска да се омъжи. Станало ясно също, че е бременна и скоро Рифка ще стане баба.

Тя сподели, че била много натъжена, че Мария, подобно на нея, няма да получи образование, защото след раждането на бебето изобщо не можела да учи.

След като Мария ражда сина си Йона, Рифка става баба на... 23-годишна възраст. Този рекорд е записан в Книгата на Гинес, а майката на Рифка станала прабаба на 38 години.

Рифка с внука си

Източник: БГНЕС.

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Ако никога не сте плакали, очите ви не могат да са красиви.

София Лорен

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама