Ето как изглежда днес първата майка на осемзнаци в света (СНИМКИ)


Ето как изглежда днес първата майка на осемзнаци в света (СНИМКИ)
Снимка: Getty Images / Guliver

Със сигурност сте чували многодетни майки да се оплакват колко хаотичен и труден е животът, като най-често говорим за 3 или 4 деца. Представете си, ако трябва да се грижите за 14 деца, при това без партньор. Това е животът на Надя Сюлейман, която се справя невероятно добре с трудната роля на мама. Всъщност, тя е първата жена, майка на осемзнаци.

Като единствено дете, Надя винаги е искала братя и сестри и голямо семейство. За съжаление, тя страда от медицински проблеми, които не ѝ позволяват да забременее по естествен път. Решена, Надя спестява пари за IVF процедури и става майка на шест деца. Но ѝ се иска повече – поне още едно.

Решава да опита за последен път, използвайки всички замразени ембриони. Малко по-късно разбира, че ще има осем деца. Бременността се отразява тежко на тялото ѝ.

Според думите на Надя е започнало да ѝ личи само 9 дни след положителния тест. В 6-ти месец тя чупи ребро заради големината на корема и трябва да бъде в легло още шест седмици. Поради усложнения, бебетата са родени чрез секцио и всички успяват да оцелеят.

Голямото семейство живее в къща с три спални в Ориндж Каунти. По време на раждането на децата Надя е безработна и живее с майка си, но веднага щом успява да си стъпи на краката, приема всяка работа, която ѝ предложат.

И Надя, и 14-те ѝ деца са вегани. Тя вярва в силата на чистото и здравословно хранене, а децата ѝ не са по-различни и следват примера на майка си. Що се отнася до обучението, децата засега учат дистанционно, което означава още повече работа за майка им, но тя се справя отлично и с тази задача.

Етикети:
Iwoman.bg

Още по темата


Още от Семейство


Реклама

Ако не можеш да бъдеш добър пример, ще трябва да станеш ужасно предупреждение.

Катрин Еърд

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама