Писмо до една бъдеща булка


Писмо до една бъдеща булка
Снимка: iStock/Guliver

Скъпа бъдеща булка,

Първо, нека кажа колко се радвам за теб. Намери перфектен мъж, който ще бъде твой завинаги. Или по-добре казано, намерихте се взаимно. Когато двамата сте заедно, това е като магия. Любовта ви е толкова силна, че хората около вас няма как да не забележат искрите.

Добрият човек вече е до теб. Той е всичко, за което някога си мечтала, знам. Той те уважава и се отнася с теб като с най-ценното бижу. Невероятно е да виждам толкова много любов, преплетена с приятелството. Защото наистина сте най-добри приятели. Понякога само една дума или дори обикновен поглед между двамата са ви достатъчни, за да разберете всичко.

Лицата ви никога не са тъжни. Дори и понякога да сте имали тежък ден, винаги знаете как да се усмихнете заедно. Да, разбира се, като всички влюбени и вие понякога се карате- за малки или за по-големи неща. Но всичко това отминава бързо, защото вие знаете как да се разберете за всичко. Когато ви видя двамата заедно, знам, че това е истинската любов. Толкова сте спокойни един до друг, че е просто невероятно да ви гледам. Каквото и да сте преживели, през каквото и да сте минали, това ви е направило по-силни и сплотени.

ЕДНО ДЕТЕ, КОИТО ВЯРВА В СЕБЕ СИ, ИМА РОДИТЕЛИ, КОИТО ПЪРВИ СА ПОВЯРВАЛИ В НЕГО

Скъпа моя, заслужаваш най-сетне да си щастлива. Ти ми каза нещо толкова вдъхновяващо и толкова невероятно онзи ден. Каза ми, че миналото не е нищо повече от далечен спомен и че всичко, което е „сега“ има смисъл. Всички грешни мъже и лоши отношения, всички сърдечни болки и всички лъжи си заслужаваха, защото най-накрая знаеш какво е истинска любов.

Благодаря ти, че ми каза това! Означава много. Това ми даде надежда, че един ден и аз ще бъда на твоето място. Един ден и аз ще кажа „ДА“ на правилния мъж, с който ще се чувствам най-щастливата жена. Просто трябва да бъда търпелива. Благодаря ти!

Сега ти пожелавам да изживееш прекрасно своята приказка. Най-важното е да бъдете искрени един с друг и никога да не се наранявате. Нито с думи, нито с действия.

Радвай се на твоя голям ден- ще го помниш цял живот. А аз винаги ще съм до теб, помни!

И ще завърша с този страхотен библейски цитат, който сме чували толкова много пъти, но може би все още не сме осъзнали.

"Любовта е търпелива; любовта е мила; любовта не е завистлива, арогантна или груба. Не настоява по свой начин; не е раздразнителна или негодуваща; тя не се радва на грешките, но може да прощава; тя винаги казва истината. Тя носи всички неща, вярва на всичко, надява се на всичко, търпи всичко. Любовта никога не свършва. ”

Етикети:
Iwoman.bg

Още от Семейство


Реклама

Не можеш да промениш това, срещу което отказваш да се изправиш.

Най-четени | Най-нови


виж всички виж всички
Реклама