"Тя и той" - история, стопляща сърцето

  • Дата: Снимки: изд. Колибри
Дата: 12.02.2018 Снимки: изд. Колибри
Iwoman.bg

Излезе от печат "Тя и той" на Марк Леви, една красива и въздействаща история, която ви стопля сърцето. Един сюжет, напоен с нежност, хумор и неочаквани завои – както може да се очаква от автора на "Втори шанс" и "Друга представа за щастието".

"Тя и той" бележи голямото завръщане на френския писател към романтичната комедия и към героите от бестселъра "Ами ако това беше истина". Те са Мия и Пол. Събира ги сайт за запознанства, но не стават любовници, а приятели. И смятат да останат само приятели… Тя е актриса. Той – писател. Тя е англичанка. Той – американец. Тя се крие в Монмартр. Той живее в квартал "Льо Маре". Тя има много успехи. Неговите са съмнителни. Тя дори е звезда. Но Пол не го знае. Усеща само, че се чувства самотна. Защото и той се чувства самотен. Минали грешки я принуждават да бъде внимателна… Но Марк Леви ще я въвлече в една неустоима и абсолютно непредвидима любовна история.

На въпроса защо се връща към персонажите от първия си роман, авторът отговаря така: "Те ми липсваха. Може да звучи налудничаво, но героите, които един писател измисля, рано или късно стават част от живота му".

 

 

Етикети:

Общо коментари | 0  Напиши коментар
Твоят коментар
Съгласявам се с общите условия за ползване на сайта
Всички полета са задължителни.
Коментарите подлежат на коментар.